REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas.

Atrodo, kasdienių darbų ir smulkių rūpesčių tikrai nestigs, visiems jiems reikės skirti laiko ir pastangų. Būtų visai neįdomu, bet šioje klampynėje pasitaikys ir smagių, malonių dalykų. Asmeniniuose santykiuose gali būti šiek tiek sumaišties, bet dalykiniai klostysis puikiai.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis.

Smagus, malonus laikas – darbe darbo ne daugiau nei visuomet, o kūrybinė energija liesis per kraštus. Dėl to dabar puikiai seksis tose srityse, kuriose tą kūrybiškumą galima pritaikyti. Puikus metas atskleisti, puoselėti jausmus. Rūpesčių gali kilti dėl naminių gyvūnų.

REKLAMA

Dvyniai.

Daug dėmesio ir jėgų gali pareikalauti namai, šeimos reikalai. Palankus metas imtis ar tęsti visokius, taip pat ir sunkius darbus. Bet ir kai ką gražaus, mielo čia sukurti bus nesunku. Sėkmė bei įkvėpimas lydės ir tuos, kurių veikla susijusi su kūryba.

Vėžys.

Atrodo, teks daug judėti, bendrauti su įvairiais žmonėmis. Palankus metas mokytis, ieškoti reikalingų žinių ar žmonių. Žodžiu – plėsti akiratį. Tiktų ir kitus ko nors pamokyti. Atrodo, įvairios veiklos nestigs ir namie. Čia dažniausiai viskas klostysis sėkmingai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų