REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Būsite griežtesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti. Vakaras žada netikėtus susitikimus su seniai matytais draugais, gal net su kažkada jums patikusiu asmeniu.

Avinas. Būsite griežtesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti. Vakaras žada netikėtus susitikimus su seniai matytais draugais, gal net su kažkada jums patikusiu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – draugai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

REKLAMA

Dvyniai. Nereikėtų pradėti naujų darbų. Neįsivelkite į intrigą darbe. Venkite bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės. Tiesa, vakaras smagus – vėl pasijusite kupini jėgų.

Vėžys. Jūsų nerimas palengvėle sklaidosi, gerėja savijauta. Jūs kupini naujų sumanymų, kuriuos greitai galėsite įgyvendinti. Verta priimti gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, diena nėra palanki tvirtinti sandorius.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti – ieškokite trūkumų. Galite sugalvoti tinkamą išeitį spręsdami senas materialines problemas.

Mergelė. Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ar įtakingais asmenimis ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač tvarkydami finansinius reikalus.

Svarstyklės. Jei iš karto reikalas nepajudės, palikite jį ramybėje. Jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnių žmonių patarimų. Vakare pagerės jūsų nuotaika, savijauta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Ganėtinai palankus metas, tinkamas imtis reikalų, kuriuos tvarkant nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Vakaras geras sveikatingumo, grožio procedūroms.

Šaulys. Tai sėkminga proga sudėlioti visus taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Tik venkite daryti skubotas išvadas.

Ožiaragis. Neblogas laikas įveikti dvejones – būsite gana objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Patartina ginčuose nusileisti antrajai pusei (vakare itin).

Vandenis. Nemaloni diena, bet susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų – apie rimtus dalykus paprasčiausiai negalvokite. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite. Vakaras bus malonesnis.

Žuvys. Optimizmo nestigs – tai laikas, kai jumis žavisi aplinkiniai, kai remia ir palaiko įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti kieno nors pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Gera diena vykti į tolimą kelionę.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų