• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 23 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

Rugsėjo 23 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas. Nerizikuokite, ypač darbe, – jus gali apkaltinti neprofesionalumu, neatsakingumu ar tiesiog nepagarba vadovybei. Dėl niekų galite susivaidyti ir su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Nepalankus laikas griežtiems pokalbiams su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Būsite nepatiklesni, įtarūs. Neskubėkite pyktis su kolegomis, vadovu ar pavaldiniais, nekelkite scenų mylimam asmeniui.

REKLAMA

Dvyniai. Neskubėkite teisti, galbūt ir jus kas nors smerkia? Partneriai gali nuvilti neįvykdę jums svarbaus reikalo. Būkite šiltesni su sutuoktiniu: netinkamas laikas komplikuoti santykius autoriteto demonstravimu.

Vėžys. Saugokitės provokacijų, neįsivelkite į intrigas. Nemenka traumų, avarijų ir nuostolių tikimybė. Negeras laikas prašyti finansinės vadovybės ar tėvų pagalbos. Būkite atidesni tėvų skundams.

Liūtas. Netikėtas įvykis, išgirsta naujiena gali pakeisti jūsų nuomonę apie seną draugą ar sutuoktinį. Atsargiau su užsieniečiais, jeigu teks tvarkyti verslo ir piniginius, turto reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Neleiskite, kad jums gadintų nuotaiką ir jus gaišintų. Būtina atsiriboti nuo tų, kurie trukdo gyventi ir dirbti. Būkite kategoriškesni atsakydami.

Svarstyklės. Galite kaktomuša atsitrenkti į netikėtas kliūtis, vargu ar pavyks įgyvendinti planus. Nesistenkite išsiaiškinti santykių su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – netinkamas laikas ultimatumams (jei liepsite rinktis, tikėtina, kad pasirinks ne jus).

Skorpionas. Aplinkiniai nebus atviri – kai ką mėgins slėpti, galbūt net apgauti. Nesėkminga diena, tad nieko rimta neplanuokite, labiau pasirūpinkite dvasios ramybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Būsite įsitempę, sunerimę.Netinkamas laikas impulsyviems sprendimams, ginčams, tad mokėkite susitvardyti, kai ko nors užsinorėsite, nesupykti, kai teks netikėtai viską mesti ir pakeisti planus. Nerizikuokite vairuodami.

Ožiaragis. Negaiškite laiko iš ko nors tikėdamiesi malonių. Jei patys nepasistengsite, nebus jokių rezultatų. Kritinis metas sutuoktiniams – venkite kritikuoti, priekaištauti.

Vandenis. Aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip, nei jūs manėte. Tikėtinos priverstinės išlaidos, tad pasistenkite nepažeidinėti įstatymų. Mažiau vilkitės gauti, bet ir patys venkite žadėti, įsipareigoti. Taupykite pinigus.

Žuvys. Nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams, tiesa, atsižvelkite į vadovo nuomonę, reikalavimų. Būkite dėmesingesni tėvams ir savo šeimai.

Šaltinis vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų