REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Šiandien labai svarbu vadovautis sąžine ir tikraisiais teisingumo kriterijais. Venkite būti familiarūs, bendraudami su vyresniais bei įtakingais asmenimis. Saugokite sveikatą, turtą, o ypač santykius su žmogumi, kurį mylite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Tikėtinos įvairiausių jausmų peripetijos. Kartais dėl menkiausios priežasties pyksitės su aplinkiniais. Nederėtų kištis į svetimus reikalus bei paslaptis. Verčiau paieškokite pozityvaus būdo nuimti įtampai, nueikite į kultūrinį renginį.

REKLAMA

Dvyniai. Asmeniniai santykiai gali pakrypti netikėta linkme. Nesusipratimus turbūt sąlygos finansiniai arba seksualiniai nesklandumai. Ieškodami paguodos už namų sienų, galite įsivelti į abejotiną avantiūrą.

Vėžys. Tai, kas atrodė kuo sklandžiausiai suplanuota ir pagrįsta teoriškai, praktiškai pasirodys nelengvai įgyvendinama. Jei pažabosite savo ambicijas ir būsite objektyvesni, sulauksite daugiau pagarbos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Stigs emocinės pusiausvyros, pernelyg dramatinsite viską, kas jus bent kiek jaudina. Galite išprovokuoti įtampą bei pavojus. Pasistenkite, kad nei jums, nei kitiems nereikėtų rizikuoti turtu, reputacija, sveikata.

Mergelė. Šiandien jums bus nelengva paskirstyti savo laiką ir dėmesį, nes jo reikalaus ir draugai, ir antroji pusė. O dar ir oponentai nenustygs vietoje jūsų neprovokavę. Jei ketinate užsidirbti iš tarpininkavimo, galite nusivilti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų