REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Laukia nenuobodi diena. Gerai seksis kūrybinis ir pedagoginis darbas. Kažkas jus vilios, kvies į pasimatymą, renginį, arba kažką jūs patys viliosite, flirtuosite. Galite įsigyti trokštamą daiktą.

Avinas. Laukia nenuobodi diena. Gerai seksis kūrybinis ir pedagoginis darbas. Kažkas jus vilios, kvies į pasimatymą, renginį, arba kažką jūs patys viliosite, flirtuosite. Galite įsigyti trokštamą daiktą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Turėsite galimybių pasireikšti darbe ar bandant įsidarbinti. Jeigu darbdavys turi abejonių dėl jūsų patikimumo, sugebėjimo atlikti užduotis, tai jos bus tikrinamos. Labiau rūpinkitės sveikata, išvaizda.

REKLAMA

Dvyniai. Diena bus produktyvi, jeigu tikslų siekti jums padeda patikimi ir bendradarbiaujantys, o ne konkuruojantys žmonės. Tam tikra prasme juos patikrinsite. Būsite nusiteikę aiškintis santykius, ginti kitų žmonių interesus.

Vėžys. Jaučiate permainų troškulį, tad galimos kalbos apie meilę, erotiką arba investicijas, bendrus verslo projektus. Neatsisakykite naujų galimybių, net jei tai šiek tiek kainuos. Tačiau viską planuokite racionaliai, apskaičiuodami į priekį.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Šiandien būsite linkę drąsiai imtis svarbių reikalų, juos aptarinėti su profesionalais, žinovais ar juristais. Galima dalykinė atestacija, komandiruotė.

Mergelė. Šiandien stropiai darbuositės, stengdamiesi įtikti klientams ir darbdaviui. Bus nesunku atkreipti į save aplinkinių dėmesį ir įrodyti, ko esate verti. Stenkitės neprovokuoti aplinkinių pavydo, intrigų bei apkalbų.

Svarstyklės. Visą dieną aktyviai bendrausite. Neskubėkite pasiduoti kitų įtakai ir tikėtis iš jų palaikymo ar bendros atsakomybės. Būkite realistai ir blaiviai vertinkite savo galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Visą dieną būsite užsisvajoję, išsiblaškę. Reikalai judės lyg sulėtintame kadre. Gali užplūsti meninis įkvėpimas, noras medituoti, užsiimti joga. Saugokite sveikatą, venkite sekinančių dietų.

Šaulys. Būsite emocionalūs, jausmingi. Atsiras naujų troškimų. Per pokalbius gautą informaciją sugebėsite panaudoti savo gyvenimo aktualijose. Turbūt kils noras paišlaidauti pramogoms. Nekonfliktuokite su pareigūnais. Atsargiai elkitės su ugnimi.

Ožiaragis. Šiandien jausitės gana komfortiškai. Panašu, kad neapvils atlikto darbo rezultatai. Šiek tiek papilnės jūsų piniginė, o komercinis sandoris pasirodys iš dalies naudingas. Vis dėlto pernelyg nepasitikėkite aplinkiniais ir netgi draugais.

REKLAMA

Vandenis. Ši diena pasižymės draugiškesne atmosfera, noru dalintis mintimis ir viltimis. Tačiau pokalbis, kurio norėtumėte išvengti, gali taip pat tapti neišvengiamas. Atvirumas gali daug kainuoti, tačiau slapukavimas ar turinio iškraipymas ne išeitis.

Žuvys. Šiandien būsite labai jautrūs, linkę į pesimizmą. Rūpės nuosavybės, materialinės gerovės klausimai, jaudins artimų žmonių problemos ir bėdos. Gerai atpalaiduotų kulinarinė kūryba virtuvėje, meistravimas, rankdarbiai.

vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų