REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Tvarkykite reikalus, kurie priklauso nuo tarpininkų. Palankus metas susitikti su partneriais. Tinkama diena deryboms. Tinka pasirašyti darbo sutartis, imtis fiziškai sunkių darbų.

Avinas. Tvarkykite reikalus, kurie priklauso nuo tarpininkų. Palankus metas susitikti su partneriais. Tinkama diena deryboms. Tinka pasirašyti darbo sutartis, imtis fiziškai sunkių darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras.Venkite bendrauti su savanaudiškais asmenimis ar žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite savo įsitikinimų. Šeimoje nedemonstruokite kaprizų – būkite kuklesni, paslaugesni. Problemas derėtų spręsti draugiškai arba per draugus. Puikus metas pasikviesti bičiulį į savo namus.

REKLAMA

Dvyniai. Geras laikas apgalvotoms avantiūroms. Puikus metas dalykiniams susitikimams su įtakingais asmenimis. Palanku spręsti skolų, mokesčių, alimentų problemas. Nepraleiskite progos įsimylėti iš pirmo žvilgsnio.

Vėžys. Puiki diena vadovams ir veikliems žmonėms – sėkmingai sutvarkysite reikalus, suspėsite daug nuveikti. Gera proga susitikti su būsimu darbdaviu – nugalėsite konkurencinėje kovoje. Palanku tikrintis sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Pasikliaukite sutuoktiniu, partneriais, vadovu, taip pat bendradarbiais – net kandžios pastarųjų pastabos bus naudingos. Tinkamas laikas pradėti stiprinti sveikatą.

Mergelė. Imkitės rizikingų reikalų, susitikite su svarbiais žmonėmis – su visais rasite kalbą, susitarsite bet kokiu klausimu. Palanku su vadovu aptarti jūsų veiklos ir uždarbio perspektyvas. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ir norite susitaikyti, pasistenkite nuveikti ką nors naudinga jų labui.

Svarstyklės. Tai palankiausia diena šią savaitę – rasite išeitį iš susikaupusių problemų, tad imkitės pačių atsakingiausių darbų, jei reikia – rizikuokite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Sėkmės metas, ypač siekiantiems pakilti karjeros laiptais. Puikus laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe, įtakingais žmonėmis. Šiandien gauti finansiniai ir profesiniai pasiūlymai bus naudingi.

Šaulys. Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie iš pažiūros nenaudingi, tačiau šiandien viskas į naudą, jei tik padeda atsikratyti slegiančios, kaustančios praeities, tingulio, neryžtingumo. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir susitaikyti su įtakingais priešais.

Ožiaragis. Nesivelkite į vantiūras, būkite atidesni savo nuojautoms, ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Laimingas atsitiktinumas, gera žinia gali turėti daug įtakos jūsų veiklai, profesiniam pasirinkimui.

REKLAMA

Vandenis. Nebloga diena ką nors pakeisti savyje, savo požiūryje į veiklą, karjerą. Labai nepersistenkite žadėdami duoti ar imdami – visur jauskite saiką.

Žuvys. Planuokite finansus, ieškokite pagalbininkų – tai naudos metas. Nieko nėra amžino, tad stenkitės priešus paversti draugais ir sąjungininkais. Taikykitės, ieškokite bendrų interesų. Palanku pirkti dovaną sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų