REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių, ne tik veikloje, bet ir santykiuose su jums patinkančiu asmeniu. Daugiau dėmesio skirkite vaikų problemoms.

Avinas Nerizikuokite, nepervertinkite savo galimybių, ne tik veikloje, bet ir santykiuose su jums patinkančiu asmeniu. Daugiau dėmesio skirkite vaikų problemoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Pakaks jėgų ir sumanumo, kaip užbaigti visus vilkinamus darbus. Beje, gali pavykti užsitikrinti įtakingo asmens, vadovo paramą. Gera diena iš esmės tvarkyti namus.

REKLAMA

Dvyniai Būkite atidesni savo partnerių nuomonei – neverta svarbių sprendimų priimti savarankiškai. Antra dienos pusė gana įtempta.

Vėžys Gali kilti įvairių keblumų, nemenka ir nelaimingų atsitikimų, traumų dirbant, važiuojant tikimybė. Neskubėkite pyktis, nors ir gali užvaldyti noras nutraukti santykius su geru draugu ar mylimu asmeniu. Vakarop aplinkybės keisis jūsų naudai.

Liūtas Nepraleiskite palankios progos susitikti su asmeniu, galinčiu jus paremti, užtarti ar informuoti. Jums palankesnė pirma dienos pusė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Ieškokite silpnųjų savo veiklos vietų, būdų tai pakeisti. Šiandien galite sulaukti ir kolektyvo, vadovybės palaikymo. Pamėginkite įgyvendinti bent vieną savo norą.

Svarstyklės Gali išsispręsti svarbus klausimas. Bus palanku susitikti su įtakingais asmenimis, kreiptis su pasiūlymais ir prašymais į savo vadovybę ar kitus oficialius asmenis, įvairias organizacijas.

Skorpionas Taupykite jėgas, venkite bendravimo (pokalbių telefonu irgi). Nesiimkite nieko sunkaus, painaus, tačiau tiks tvarkyti konfidencialius reikalus. Antrą dienos pusę galite sulaukti netikėtos pagalbos, gero patarimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Mokėkite pirmą dienos pusę pasinaudoti naudingomis aplinkybėmis, kad pareikštumėte savo iniciatyvą, pabrėžtumėte privalumus. Vėliau nederėtų veltis į konkurencinius reikalus. Nepraraskite budrumo, atsargumo – galimos keisčiausios kliūtys, nelaimingi atsitikimai.

Ožiaragis Ieškokite būdų, kaip stiprinti esamą poziciją darbe, rasti naujų pelno šaltinių. Skolinti pinigų nepatartina, tiesa, gerai užsiimti labdara.

Vandenis Nepriimkite skubių sprendimų, venkite ginčų su vadovais, tėvais ir savo vaikais. Apskritai mokėkite pasverti kiekvieną žodį, kad ir su kuo bendrausite: kaip šauksi, taip atsilieps.

Žuvys Gali pavykti išspręsti seną problemą. Nuojauta neleis apsirikti, ypač tvarkant turto reikalus. Neprieštaraukite artimiesiems.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų