REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 7 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 7 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Diena bus prieštaringa. Ne viską pajėgsite, ne visiems įtiksite. Tačiau jums pavyks išspręsti kai kuriuos užsitęsusius reikalus, ypač jei paprašysite artimų žmonių pagalbos. Jei domitės giminės šaknimis ar nuosavybe, sužinosite kažką įdomaus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Būsite iniciatyvūs, aistringi, nestokosite humoro jausmo. Su kūryba, kultūra, pramogomis susiję užsiėmimai suteiks pasitenkinimo, o gal ir naujų perspektyvų. Jums arba jūsų vaikams gali pasisekti konkurse, žaidime.

REKLAMA

Dvyniai. Šiandien pravartu labiau susitelkti ties profesiniais reikalais, nes paaštrėjusi uoslė naudingiems sandoriams gali išvaduoti iš kai kurių problemų. Palanku tartis dėl darbo apmokėjimo, tiekimo, nuolaidų, verslo ir dalykinių sutarčių.

Vėžys. Tai bus naudingų susitikimų, įdomios informacijos diena. Įvyksiantys pokalbiai sukonkretins perspektyvas, planus. Didelė tikimybė, kad dominantys santykiai taps aiškesni, o kompromisas ranka pasiekiamas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Sau, o gal ir kitiems kelsite klausimus, susijusius su verslo situacija, mokesčiais, skolomis. Tiesiog darykite tai, ką privalote atlikti laiku ir pagal taisykles. Būkite reiklūs, atsakingi, bet nepuoselėkite per didelių ambicijų ir nerealių užmojų.

Mergelė. Diena bus įdomi, nuotaika gana optimistiška. Svajosite apie norų išsipildymą ir tuo tikėsite. Nesunkiai susidorosite su neatidėliojamomis užduotimis. Galima naudinga informacija internete, svarbus pokalbis su įtakingu pažįstamu.

Svarstyklės. Būsite darbštūs, iniciatyvūs, tačiau pajusite, kad dėl to jums kraunama vis daugiau įpareigojimų. Darbdaviui apie tai užsiminkite taktiškai - tuomet ne tik neiškils problemų, bet tam tikra prasme pagerinsite savo perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Šiandien neblogai seksis organizacinė veikla, kolektyviniai reikalai. Netgi dorojant labai asmeniškas problemas jums gali padėti draugai, bendraminčiai, nes jie pateiks sumanių pasiūlymų bei suteiks reikiamos informacijos.

Šaulys. Skirtingai nei kitiems, ši diena jums nebus aktyvi. Bet koks skubėjimas, impulsyvumas gali tik pakenkti. Pirmenybę teikite ne triukšmingam šurmuliui, o intymesnei atmosferai. Tiktų tvarkyti konfidencialius reikalus.

Ožiaragis. Tikriausiai ši diena bus kupina širdžiai mielų užsiėmimų, įdomių kontaktų. Optimistiški jausmai ir lūkesčiai nuspalvins kasdienybę šviesesnėmis spalvomis. Su gera nuotaika ir darbai seksis sklandžiau.

REKLAMA

Vandenis. Šiuo metu jums itin pravers geras profesijos išmanymas ir draugiški santykiai su kolegomis. Tikėtina, kad sužinosite savo svajonės įgyvendinimo kainą. Arba kokia yra jūsų paties vertė kitų požiūriu.

Žuvys. Nenuobodi diena. Jūsų komunikabilumas bus patrauklus, intriguojamas. Turbūt teks daug kalbėtis, aiškintis santykius bei dominančius klausimus, o gal ir teikti interviu. Jūsų pašnekovams labai svarbi bus jūsų nuomonė, vertinimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų