REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 02 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Jums gali pavykti paveikti kito žmogaus apsisprendimą, pakreipti įvykį norima linkme, gauti naudos. Kita vertus, gali būti atskleistas savanaudiškas manipuliavimas kitais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien teks tvarkyti skubius reikalus, bendrauti, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiausiais žmonėmis. Seksis beveik gerai, tačiau galimas nemalonus incidentas, žala. Neimkite ir nesiūlykite kyšių, negadinkite svetimų daiktų.

REKLAMA

Dvyniai Šeimos nesklandumai, ateities baimė šiek tiek prastins jūsų nuotaiką ir savijautą. Galite išprovokuoti ne itin malonų pokalbį. Tačiau vakaras gali būti sutaikantis, jei tik sugebėsite nelaikyti pykčio savyje.

Vėžys Tikėtinas renginys, kuriame turėsite dalyvauti nepriklausomai nuo savo norų. Galbūt teks prisiimti atsakomybę už vaikų auklėjimą ar per dideles išlaidas. Vakare kils noras atsipalaiduoti, linksmintis.

Liūtas Daugiau nuveiksite, jei naudositės savo patirtimi, įgūdžiais. Turbūt įtampą kels didelis darbo krūvis, išaugę reikalavimai ir per mažas atlyginimas ar vilkinamas atsiskaitymas. Turėkite kantrybės, tausokite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Sunku bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jeigu aplinkiniai nė neketins paisyti jūsų nuomonės, poreikių. Tačiau jums gali pavykti kitus įtikinti savo teisumu. Pravartu tvarkyti partnerystės reikalus.

Svarstyklės Galite susidurti su reikliais žmonėmis. Pasistenkite nesutrikti, darykite tai, ką manote esant reikalinga.

Skorpionas Neblogai seksis ruošti publikacijas, užsiimti mokslo veikla, megzti ryšius su užsieniečiais. Tačiau rezultatas nebus greitas. Prireiks ilgalaikių pastangų. Pasisaugokite provokacijų.

Šaulys Galite blaškytis tarp įprasto komforto ir spaudimo jį suvaržyti, arba to, kas malonu, ir to, kas privaloma, reikalinga. Tęskite pradėtus darbus, derybas, bet nepabijokite atsisakyti to, kas trukdo, stabdo judėjimą pirmyn.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Gali būti, kad teks aiškintis santykius su žmogumi, kuris jums svarbus ar kaip nors įsipareigojęs. Kalba gali suktis apie negrąžintą skolą, nesumokėtus mokesčius. Vakaras išblaškys rūpesčių debesis ir pradžiugins draugų dėmesiu.

Vandenis Šiandien geriau nepradėkite svarbių darbų, susitikimų, nes gali pritrūkti energijos ir suinteresuotų asmenų palankumo. Saugokitės aferų, įtartinų asmenų, intrigų. Venkite svaigalų.

Žuvys Būsite linkę nerimauti, dramatizuoti. Norėsis labai daug nuveikti, išsiaiškinti, bet atrodys, kad nieko nespėjate.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų