REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
 „Šetone, prašau“ autoriaus Vaidotas Grincevičius-Whydotas ir komikas Justinas Jankevičius (nuotr. TV3)

„Nekaltybę praradau, kaip ir visi normalus žmonės – į kelnes.“ Taip į komiko Justino Jankevičiaus klausimą „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ apie intymų gyvenimą atsakė Vaidotas Grincevičius-Whydotas. Iš Lietuvos glūdumos kilęs komikas šiuo metu tiesiog murkdosi populiarumo bangose.

22

„Nekaltybę praradau, kaip ir visi normalus žmonės – į kelnes.“ Taip į komiko Justino Jankevičiaus klausimą „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ apie intymų gyvenimą atsakė Vaidotas Grincevičius-Whydotas. Iš Lietuvos glūdumos kilęs komikas šiuo metu tiesiog murkdosi populiarumo bangose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikrą cunamį sukėlė kartu su geriausiu draugu Giedriumi sukurta daina „Šetone, prašau“. Šlageriu tapęs kūrinys šalyje išgarsėjo po to, kai jo tekstu pasibaisėjusios mamos atlikėją padavė į teismą. Jo duris Vaidotas varsto iki šiol, neatgauna jis ir policijos pareigūnų konfiskuotos kompiuterinės bei filmavimo technikos.

REKLAMA

„Net į užsienį negaliu išvykti, nes atėmė pasą.“, – apie emigraciją paklaustas rėžė Whydotas. Visgi, jei galėtų pakeisti praeitį, „Šėtone, prašau“ į „Youtube“ jis vis tiek patalpintų. Komikas pasakoja, kad šį kūrinį jį sukurti paskatino šiuolaikinių vaikų elgesys: „Mačiau internete vaizdų, kai vaikai spjaudo ant mokytojų, spardo vyresnius žmones. Tiesiog nusprendžiau išsakyti savo nuomonę. Jei „supermamytės“ mano, kad aš skatinu smurtą prieš mažamečius ir klausia, kaip jiems reikėtų paaiškinti dainos žodžius, aš siūlau joms tiesiog permąstyti, kaip savo atžalas auklėti.“

REKLAMA
REKLAMA

V. Grincevičius papasakojo ir kaip pradėjo savo komiko karjerą. Kartu su broliu ir draugu Giedriumi iš nedidelio kaimelio kilę vaikinai 2013 metais nusprendė užpildyti lietuviškojo „jutūbo“ spragas, mat panašaus žanro „sketch‘us“ mūsų šalyje mažai kas filmuodavo.

„Pirmasis video buvo „Kompiuterio galimybės“. Jį peržiūrėjo 2000 žmonių. Vėliau sukūrėme ir „kaimiečio“ vaizdelių seriją. Jis išpopuliarėjo ir pasiekėme 100 tūkstančių peržiūrų ribą. Tada džiaugėmės, tačiau iš karto galvojome, kad galime surinkti ir daugiau. Vėliau su mumis susiekė Mantas Katleris ir nufilmavo „Kaimo policijos“ epizodą. Tuomet surinkome pirmąjį milijoną.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Whydotas yra vienas populiariausių lietuvių tiek „Facebook“ socialiniame tinkle, kur turi daugiau nei 100 tūkstančių sekėjų, tiek ir „Youtube.“ Tiesa, didelių pinigų ši veikla, pasak atlikėjo, neatneša. Vaikinas juokauja, kad užteko tik automobiliui ir tėvui „ant alaus“.

Paklaustas, kaip į jo kone darbu virtusį hobį reaguoja artimieji, V. Grincevičius sako, kad jie pasidaliję į dvi stovyklas: „Mano giminė labai plati. Viena močiutė turi 12 vaikų, kita 10. Ateina viena iš jų mano video pasižiūrėti. Šiaip jai juokinga, tik paklausė, kas yra analinis. Kai paaiškinau, kad jei ji būtų žinojus, nebūtų tiek vaikų susilaukus, tai trenkė su taše.“

REKLAMA

„Kitokiuose pasikalbėjimuose“ Whydotas sulaukė krūvos klausimų iš savo gerbėjų. Siūlome keletą įdomiausių:

Ar turėjai merginą mokykloje?

Taip, Kamilę. Išsiskyrėm, bet draugiškai.

Papasakok juokingą įvykį iš mokyklos laikų.

Teko vesti vieną renginį, kurio metu prezidentė apdovanojo Sergejų Jovaišą. Ji paprašė, kad palaikyčiau medalį, o jis iškrito iš rankų ir sudužo. Dar pastebėjau, kad apsauga visus tikrina dėl ginklų, o manęs ne. Tai galėjau nušauti Grybauskaitę. Bet nebūčiau šovęs. Ji yra geras žmogus.

REKLAMA

Kur studijuoji?

Po mokyklos įstojau į Anykščių profkę furistu. Daugiau vyriškų specialybių nebuvo. Nenorėjau būt virėju. Bet greit išstojau, nes vien marozai ten. Nėra su kuo apie meną pakalbėti. Visi rūko koridoriuje.

Ar esi dirbęs normalų darbą?

Kaune statybose dirbau. Plytas nešiojau. Vieną kartą darbų vadovas liepė imti kopėčias ir kastuvą. Paklausiau, ką aš užlipęs kasiu?

Ar išgarsėjęs sulauki daugiau merginų dėmesio?

Būna parašo per „Facebook“.

Ar esi sulaukęs intymesnio pasiūlymo?

Rašė 25 metų mergina, iš Vilniaus berods, siūlė atvažiuoti pas ją vyno išgerti. Kažkodėl norėjo, kad ir Giedrius atvažiuotų. Nežinojau, ką būčiau ten daręs. Nelabai apie seksą išmanau, būčiau gal kompu pažaidęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai mėgsti kompiuterinius žaidimus?

Karinius pažaidžiu. „Call of duty“.

Prašo žmonės autografų?

Naktį Anykščiuose prašė.

Kodėl dainoje pagalbos prašei būtent iš šėtono?

Simboliškai įdomus personažas.

Kokia bus tavo tatuiruotė?

Gimiau Gaidžio metais. Tai greičiausiai gaidys.

Kai iš tavęs atėmė kompiuterį, nebijojai, kad ras pornografijos?

Nebuvo ten jos, tik vienas video, kuriame du arkliai p****i. Tai buvo gėda, kad suras.

O tavo nuotraukų?

Buvo, bet ne nuogas, o kaip marozas apsirengęs.

Kada naujas video?

Bus, bet dabar galimybės šiek tiek apribotos.

Ar rašai scenarijus savo vaizdeliams?

Kai pradėjome, tai improvizuodavome. Vėliau suprastėjo kokybė, tai pradėjome ruoštis, rašyti scenarijus

REKLAMA

Su kuo norėtum nusifilmuoti – Radžiu, Cicinu ar Putinu.

Rusiškai nemoku, tai su Putinu ne. Gal su Cicinu.

Ar ne per dažnai matai Giedrių nuogą?

Mes kartu negyvenam. Jis tik ateina pasifilmuoti.

Ar didžiuojies „Šetone, prašau“?

Tai eilinis mūsų „sketch‘as“. Gal kažkiek originalesnis.

„Kitokius pasikalbėjimus“ Whydotas būtent ir baigė gyvai atlikdamas savo hitą. Kartu su juo dainavusiai miniai jis pasiūlė rugsėjo 25 dieną į Anykščių teismą. Atlikėjui dar reikalingi trys liudytojai byloje dėl dainos teksto, kuris neva kursto neapykantą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų