REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tai gali būti aistringa diena. Pasižymėsite kūrybingumu, geru humoro jausmu. Mintys suksis apie meilės romantiką, nuotykius. Galimas pakvietimas į šaunų renginį, pasimatymą. Sublizgėsite kokiu nors talentu.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite darbštūs ir reiklūs. Galbūt iš pagrindų tvarkysite darbo aplinką ar darysite pakeitimus versle, namuose. Pravartu susidaryti nuoseklesnį veiklos planą. Galite gauti dalykinį pasiūlymą. Panašu, kad tuo pasirūpins jums neabejingas asmuo.

REKLAMA

Dvyniai

Jausite intelektinį ir energetinį pakilimą, tik neperlenkite lazdos, nes jūsų sveikata ne geležinė. Turbūt mėginsite apie save priminti žmogui, kurio nepajėgiate pamiršti. Yra vilties, kad partnerystė atsinaujins.

Vėžys

Tikriausiai tvarkysite finansinius reikalus. Galimas susirūpinimas dėl draudimo, muitų, skolų. Jei pasistengsite, nesunkiai išsiaiškinsite nesklandumus ir rasite kompromisą, susiderėsite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena bus informatyvi, turininga. Galbūt aiškės jūsų tolimesnė perspektyva arba apie tai galvosite, analizuosite visus "už" ir "prieš". Jei kils teisinių klausimų, neatidėliodami kreipkitės į specialistus.

Mergelė

Šiandieną jums sektis demonstruoti profesinius sugebėjimus, žinias, patirtį. Jei turite darbą, niekas netrukdys gerai dirbti ir užsidirbti. Ir, žinoma, pravartu stengtis įsidarbinti, jei tai aktualu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų