REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Šiandien pasistenkite užbaigti įsisenėjusius reikalus. Šiokie tokie trikdžiai nusimato kelionėje ar ruošiantis jai. Mokėkite gerbti kitus žmones, venkite familiarumo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Rimta, dalykiška diena. Šiandien daugiau laimėsite, jei veiksite atsakingai, konservatyviai, remdamiesi patirtimi ir senomis pažintimis. Kad ir ko imtumėtės, įvertinkite savo galimybes ir neužmirškite esminių planų.

REKLAMA

Dvyniai. Norite ar nenorite, teks nusiteikti įvairiems susitikimams, kolektyviniams reikalams, organizacinei veiklai. Galbūt teks derinti nebesutampančius interesus, klijuoti tai, kas sunkiai limpa.

Vėžys. Šiandieną jus vilios įvairios paslaptys, rūpės intrigos, slapti nuotykiai. Vis dėlto reali sėkmė bus sunkiai pasiekiama. Stenkitės nepervargti, venkite triukšmingų susibūrimų, antraip nukentės sveikata, pablogės savijauta.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Pinigų, karjeros ar asmeninių santykių klausimas atrodys gana opus. Nusimato naudingas pokalbis su vyresniu asmeniu ar specialistu. Jei šiandien kažkaip įsipareigosite, tai susisaistysite rimtai ir ilgam.

Mergelė. Ši diena nebeleis išsisukinėti, jei turite grąžinti skolą, atsiskaityti už paslaugą ar prekę. Kita vertus, ir patys galite tikėtis uždelsto atlyginimo, įsiskolinimo padengimo.

Svarstyklės. Šiandieniniai kontaktai gali įnešti daugiau konkretumo, tikrumo į jūsų situaciją, bus padrąsinami, nors galbūt ne itin malonūs bei lengvi. Labiau kontroliuokite savo kalbą, venkite atvirai plepėti apie kitus žmones, skleisti gandus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Jei reikia ką nors suremontuoti, pertvarkyti namuose, nebeatidėliokite. Pats metas įveikti susikaupusią netvarką. Tik neskubėkite žavėtis tuo, ką menkai išmanote, bet jums primygtinai kažkas siūlo. Taupiai naudokite lėšas.

Šaulys. Diena bus nebloga, jeigu į bet kokią veiklą, vaikų auklėjimą ir meilę žiūrėsite atsakingai. Panašu, kad jau be įkvėpimo teks prisiversti iki galo atlikti pradėtą kūrybinį darbą, be didelio noro nueiti į paskirtą pasimatymą ar pan.

Ožiaragis. Derėtų rimtai susikaupti, kad laiku užbaigtumėte būtinus darbus. Gali būti, kad kai kurios šiandien išgirstos naujienos, žinios nenudžiugins arba negausite visos norimos informacijos. Veikiausiai tai bus susiję su darbu arba sveikata.

REKLAMA

Vandenis. Šiandien jus gali kažkuo nustebinti dominantis asmuo, partneris arba vaikai. Būkite labai diplomatiški bendraudami, net jei pašnekovai tokie nebus. Tai ypač svarbu, jei dar nenorite užbaigti, nutraukti santykių.

Žuvys. Tinkama diena užbaigti užsitęsusius finansinius reikalus, pratęsti ar nutraukti sutartis. O dėl naujų sumanymų, projektų galite susidurti su kliūtimis, ypač jei tikitės naujo ar papildomo finansavimo, palankių sąlygų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų