REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame keletą patarimų, kaip paįvairinti seksualinį gyvenimą...

Pateikiame keletą patarimų, kaip paįvairinti seksualinį gyvenimą...

REKLAMA

1. Žaidimas jo kišenėse

Kai jis to mažiausiai tikėsis, pasakyk, kad tau reikia kelių centų. Sukišusi rankas giliai į jo kišenes, glamonėk jo penį, vis dar vaidindama, kad kišenėje ieškai monetų. Kai jo draugužis sukietės, sušnabždėk ką nors erotiško. Jis pats iššoks iš savo kelnių. 

REKLAMA
REKLAMA

2. Jausmus žadinantys purslai

Prieš pradėdami meilės seansą, kartu pasinerkite į vonią. Erotišką atmosferą padės sukurti žvakės bei eteriniai aliejai. Į vandenį įlašink po kelis lašus pačiuolių, sandalmedžio bei levandų eterinių aliejų. Pačiuolių bei sandalmedžio kvapai sužadins jausmus, o levanda padės atsipalaiduoti. Šilto vandens ir kvapų mišinys tikrai įaudrins jūsų kūnus ir protus.

REKLAMA

3. Parodyk save

Kai kitą kartą su draugu susiruošite į miestą, apsirenk pačius seksualiausius savo rūbus. Kartais turi priminti savo vaikinui, kad esi jo prizas, o ne priedas. Daugumą vaikinų užveda mintis, kad jo draugės trokšta kiti vyrai. Be to, tai taip pat paglostys ir tavo savimeilę. Juk puikiai žinai, kai jautiesi seksuali – esi seksuali. Grįžę namo po tokio pasivaikščiojimo, vargu ar galėsite vienas nuo kito atplėšti rankas. 

REKLAMA
REKLAMA

4. Liesk save... su jo peniu

Neleisk seksui tapti rutina. Išvaryk jį iš proto, jo peniu glamonėdama savo vidines šlaunų puses, trink jo penio galvutę aplink savo krūtis, brūkštelėk juo per skruostą ir galiausiai apipilk jį šlapiais bučiniais.

5. Masažuok nenaudodama rankų

Iš lėto nurenk savo draugą, tačiau pasistenk, kad jis nešaltų. Švelniai trinkis į jį veidu, plaukais ir krūtine aplenkdama intymiausias vietas. Kai jis visiškai atsipalaiduos, krūtine pradėk masažuoti jo penį. Šis tikrai džiaugsmingai sureaguos į tokį masažą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Valgykite rankomis

Surenkite romantišką vakarienę, tačiau nenaudokite įrankių. Maitinkite vienas kitą iš rankų, stengdamiesi kuo jausmingiau įdėti maistą į burną. Po tokios vakarienės desertas gali būti tik vienas...

7. Pamilk savo kūną

Tyrinėk savo kūną veidrodyje. Įvertink gražiausias savo kūno vietas, priprask prie savo nuogumo. Tai padės tau labiau atsipalaiduoti ir pasitikėti savimi. Be abejonės, tai įvertins ir tavo partneris.

8. Įsijausk į vaidmenį

Momento nuotaiką sustiprink atitinkama apranga. Jei jautiesi kaip miela mokynukė, rinkis baltas medvilnines kelnaites arba svajingus mergaitiškus apatinius, nepamiršk pašiaušti garbanų arba šias tiesiog surišk į uodegėlę. Jei jautiesi itin karšta ir aistringa, rinkis pačius seksualiausius juodus arba raudonus apatinius, nepamiršk priderinti nagų lako ar lūpdažių. Atitinkama apranga ne tik padės pajausti akimirkos nuotaiką, bet ir bus puiki vizualinio skatinimo priemonė tavo partneriui.

REKLAMA

9. Palepink jo penį

Apimk ranka jo draugužį, taip sukurdama „bandelę“ jo „dešrelei“. Tada karštai alsuodama bučiuok išlindusią jo penio dalį. Karštas oras, likęs tavo delne tikrai įkaitins jo penį. Laisva ranka glamonėk jo sėklides. Tavo draugas tikrai neliks abejingas tokiai palaimai.

10. Naudok žaisliukus

Įsigyk švelnius antrankius ar šilkinį raištį akims. Geriausiam rezultatui pasiekti – vibratorių. Pasiūlyk jam tiesiog stebėti, kaip tu žaidi su savimi. Jį tikrai sujaudins tai, kaip tu pati save jaudini.

11. Nepamiršk bučinių

Kas dieną padovanokite vienas kitam aistringą, bent 10 sekundžių trunkantį bučinį. Dauguma porų nors ir mylisi, tačiau nustoja aistringai bučiuotis. Labai gaila, nes bučinys yra nepaprastai intymus veiksmas. Gausiais bučiniais tikrais sužadinsite aistringus jausmus ir kūną virpinantį jaudulį.

REKLAMA

12. Išbandykite viešbučio seksą namuose

Pabandykite sukurti viešbučio atmosferą namuose. Įsigykite didelių paklodžių bei viešbučiams būdingų minkštų chalatų. Naudokite juos, kai norėsite pabėgti nuo įgrisusios namų atmosferos.

13. Greitukas

Jei susijaudinote ne visai tinkamu laiku ir ne visai tinkamoje vietoje, pasiduokite savo jausmams. Toks „neleistinas“ elgesys padės jums pajusti „uždrausto vaisiaus“ skonį ir tuo pačiu neskatins šio skonio ieškoti svetimuose soduose.

14. Būk atsimerkus

Stebėk kiekvieną jo judesį lytinio akto metu. Užmegzkite akių kontaktą, kuris padės jums sustiprinti abipusį ryšį sekso metu. Pasiruoškite patirti visiškai kitokį orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

15. Pajusk jį

Nustebsi sužinojusi, kaip paprasta sinchronizuoti jūsų pojūčius. Uždėkite rankas vienas kitam ant krutinės. Pajuskite vienas kito širdies plakimą, kaip jis padažnėja orgazmo metu. Jus įkaitins mintis apie tai, kaip smarkiai jūs jaudinate vienas kitą.

16. Patriukšmauk

Dejuok, leisk gyvuliškus garsus, šauk jo vardą – netramdyk savęs. Jei droviesi, pagalvok apie tai, kaip tai stimuliuoja tavo partnerį. Juk kuo garsiau išreiški savo pasitenkinimą, tuo geriau jis supranta, kad tikrai suteikia tau malonumą. O ir orgazmas tau taps malonesnis, kai nereikės tramdyti iš plaučių besiveržiančių aimanų.

REKLAMA

17. Sudrėkink

Tavo partneris tikrai sugeba tave sujaudinti, tačiau iki tobulo malonumo pritrūksta lašo... lubrikanto. Vos šiek tiek papildamos lubrikacijos ir kiekvienas prisilietimas, kiekvienas dūris bus sklandesnis ir gerokai malonesnis. O kadangi tu būsi drėgnesnė, tai įkvėps jį išbandyti naujas pozas ar judesius.

18. Apsuk jam galvą apsisukdama

Būdama viršuje, atsuk jam nugarą vietoj krutinės. Taip jam ne tik atsivers puikus tavo užpakaliuko vaizdas, bet ir leisi jam patirti visiškai naujų pojūčių.

19. Paimk valdžią lovoje

Liepk jam atsigulti. Rankas surakink arba surišk kaspinu, virve ar kaklaraiščiu. Neleisk jam tavęs liesti. Kankink jį lėtai gundydama ir viliodama: švelniai ir lėtai bučiuok, laižyk ar kandžiok, vengdama intymiausių vietelių. Kai jis nebegalės tverti savame kailyje, atrišk jį ir leisk paimti viršų.

20. Svarbi kiekviena akimirka

Darykite tą patį, ką įprastai darote tik... gerokai lėčiau. Leiskite vienas kitam pasimėgauti kiekviena akimirka, kiekvienu judesiu ar bučiniu. Visi pojūčiai paaštrės ir tęsis gerokai ilgiau, orgazmas taip pat.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų