REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pateikiame jums, mielieji vyrai, 15 priežasčių, kodėl vaidiname orgazmą! Dažnai tiesiog norime, kad jaustumėtės gerai...

Pateikiame jums, mielieji vyrai, 15 priežasčių, kodėl vaidiname orgazmą! Dažnai tiesiog norime, kad jaustumėtės gerai...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Nenorime užgauti jūsų jausmų

Kartais mes, moterys, mylime jus taip beprotiškai, jog leisti jums suvokti, kad nepavyksta mūsų patenkinti, būna per sunku. Saugodamos jūsų ego kartais pavaidiname...

REKLAMA

2. Mums nuobodu

Kartais seksas misionieriaus poza gali būti nevykęs ir nuobodus. Tokiu atveju mieliau pažiūrėtumėme kokį serialą ar paskaitytumėm knygą... Tada paprasčiausia būna šiek tiek pavaidinti, kad pasiektumėte malonumą greičiau, o mes galėtumėm veikti tai, kas mums patinka.

3. Mes jaučiamės storos

Mes nepasitikime savimi ir mums nepatinka mūsų kūnas. Kai jaučiamės neseksualios, atsipalaiduoti būna labai sunku net kai išjungiamos šviesos. Jaučiamės nesaugios, todėl tiesiog suvaidiname orgazmą, kad nenusiviltumėte mumis.

REKLAMA
REKLAMA

4. Esame pavargusios

Jei po sunkios darbo dienos esame pavargusios ir norime miego, o jūs norite pasimylėti, kartais paprasčiausia būna suvaidinti orgazmą, palaukti, kol jūs patirsite malonumą ir eiti ilsėtis.

5. Mes – girtos

Ne tik vyrai turi problemų „baigiant“, kai yra išgėrę. Mes taip pat kartais sunkiai pasiekiame didįjį „O“, kai esame įkaušusios. Tada paprasčiau tiesiog suvaidinti...

6. Mes dėl ko nors jaudinamės

Juk žinote, kad mūsų galvose sukasi tūkstančiai minčių ir nuolat galvojame apie kokius nors rūpesčius bei iškilusias problemas. Dėl to kartais sunku susikoncentruoti. Jei žinome, kad rytoj reikia paruošti dvidešimties lapų ataskaitą ar nuvežti vaikus pas gydytoją, to tiesiog niekaip negalime išmesti iš galvos ir patirti orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Nenorime, kad mus paliktumėte

Daugelis moterų bijo, jog jei nesugebės su mylimuoju patirti orgazmo – jis ją paliks. O jei dar vyras nuolat klausinėja, ar moteris patyrė orgazmą, o sužinojęs, jog to nepavyko padaryti, rauko nosį – pasidaro baisu, jog jis gali rasti kitą, su kuria viskas bus geriau. Todėl meluojame ir apsimetinėjame, kad vyrai manytų, jog „sekso chemija“ veikia.

8. Mes alkanos

Jei prieš tai beveik nieko nevalgėme, kartais sekso metu galime pasijausti tokios alkanos... Tada galvoje sukasi tik viena mintis, kaip greičiau nusigauti iki šaldytuvo. Būdamos alkanos norime, kad seksas pasibaigtų greičiau.

REKLAMA

9. Jaudinamės dėl savo sugebėjimų lovoje

Suprantame, kaip prastai jaučiasi vyrai, nesugebantys patenkinti savo moterų. Taip pat prastai jaučiamės ir mes. Norime parodyti jums, jog neturime problemų lovoje, ir kad visa „aparatūra“ veikia be priekaištų. Jei nepatiriame orgazmo – suvaidiname.

10. Jūs mus skriaudžiate!

Mes suprantame, jog to nenorite, tačiau kartais norėdami karštesnio sekso tiesiog sukeliate skausmą. Tada, norint, kad greičiau baigtumėte, tiesiog vaidiname.

11. Padarėme klaidą

Kartais mūsų miegamajame atsiranda ne tie vyrai ir sekso metu suprantame, jog padarėme klaidą ir norime, kad tai baigtųsi. Todėl mes greitai suvaidiname orgazmą, kad neįžeisti jūsų ir išsiunčiame jus namo.

REKLAMA

12. Mes pamišusios dėl kontrolės

Kadangi mėgstame kontroliuoti viską, kas yra susiję su mumis, tas pats liečia ir seksą. Jei nepatiriame orgazmo, jaučiame, kad nekontroliuojame savo organizmo ir tai gąsdina. Todėl, norėdamos jaustis saugiau – suvaidiname.

13. Kažkur skubame

Jei žinome, kad vėluojame į darbą, kad už pusvalandžio turime būti koncerte ar būtinai norime pažiūrėti kažkokią laidą, siekiame paskubinti įvykius, ir paskubinti jus.

14. Bijome klausimo: „Gal tau kažkas negerai?“

Nenorime jaustis kažkokios „brokuotos“, todėl mieliau suvaidiname.

15. Norime padėti jums „baigti“

Jei liejate devintą prakaitą, bet jums vis nepavyksta pasiekti orgazmo, suvaidiname garsų šou, kas jus baisingai užveda!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų