REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiek tiesos, kad kraujo grupė daro mums įtaką, sunku tiksliai pasakyti, tačiau jei tikime lediniu dangaus skliautu keliaujančiomis žvaigždėmis, kodėl nepatikėjus tuo ugningu skysčiu, kuris teka mūsų gyslomis ir galbūt padaro mus tokius, kokie esame...

REKLAMA
REKLAMA

0 grupė. Tai patys sveikiausi žmonės – imuninė sistema stipri, jie ištvermingi, atsparūs ir gyvena ilgiau nei visų kitų kraujo grupių atstovai. Tai tvirtą valią turintys žmonės, todėl jie nesuka galvos dėl įvairių menkų problemėlių ir negadina sau gyvenimo – „nulinukų“ psichika atspari, juos mažiausiai kankina neurozės ir kiti nervų sistemos negalavimai. Be to, juos rečiausiai puola tiek onkologinės, tiek kraujagyslių ligos. Tačiau šių žmonių jautri virškinimo sistema, juos dažniau vargina skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligės, gastritas – gal dėl to, kad „nulinukai“, vaizdžiai tariant, nuryja nuoskaudas, stengiasi atrodyti nepažeidžiami, tačiau viduje be galo trokšta įvertinimo... Ta vidinė įtampa ir kerta per virškinimo sistemą.

REKLAMA

A grupė. Žmonių, kurių kraujo grupė – A, sveikata pati silpniausia. Ir gyvena jie trumpiausiai… Puola onkologinės, širdies ir kraujagyslių sistemos ligos, inkstų akmenligė, reumatas, alergija, cukrinis diabetas. Be to, jie dažniau serga infekcinėmis žarnyno ligomis – manoma, kad įtakos turi jautrumas, perdėtas rūpinimasis visu pasauliu. Tai vargina širdį, kelia kraujospūdį, nes žmonės paprastai nepajunta, kai pervargsta, jie karštligiškai skuba, sunkiai atsipalaiduoja, be reikalo nerimauja.

REKLAMA
REKLAMA

B grupė. Tiems, kurių kraujo grupė yra B, mažiau gresia vadinamosios amžiaus ligos. Jie atsparūs, gyvenimo trukmė tik šiek tiek trumpesnė nei „nulinukų“, tačiau šie žmonės dažniau kenčia nuo astmos ir sunkiai ištveria organų persodinimą. Ir po kitų operacijų didesnė komplikacijų tikimybė. Be to, jie linkę sirgti plaučių ligomis, juos dažniau puola inkstų ir šlapimtakių infekcijos.

AB grupė. Priklausantys šiai grupei serga panašiomis ligomis kaip ir tie, kurių kraujo grupė yra A: širdies, kraujagyslių ligomis, jiems itin pavojingas padidėjęs cholesterolio kiekis. Vis dėlto jie atsparesni, jei lygintume su A grupe, imuninė sistema stipresnė. Onkologinės ligos puola mažiau, bet dažnesni peršalimai, didesnė tikimybė pasigauti virusines infekcijas. Vidinė įtampa dažnai virsta depresija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų