• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne taip seniai buvo išleista operacinė sistema „Android 5.1“, kol kas ji pasiekė tik nedidelę dalį mobiliųjų įrenginių. Gamintojai dar tik ruošiasi atnaujinti savo įrenginius, pavyzdžiui, „Motorola“ ruošiasi išleisti „Android 5.1“, skirtą pirmos kartos „Moto X“.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau „Android 5.1“ jau nėra naujausia šios mobilios operacinės sistemos versija. „Android SDK“ pasirodė versija „Android 5.1.1“, informacija apie ją taip pat pateikta „Google“ tinklapyje, kuris užsimena apie „Nexus 7“ ir „Nexus 9“.

REKLAMA

Vis tik pirmieji „Android 5.1.1“ gaus ne išmanieji telefonai ar planšetiniai kompiuteriai, o, kaip įprasta paskutiniuoju metu, TV priedėlis „Nexus Player“. Šiuo metu nėra aišku, kokios naujovės mūsų laukia „Android 5.1.1“, tačiau sprendžiant iš numerio, sulauksime tik kai kurių klaidų pataisymo ir padidinto sistemos darbo stabilumo.

„Android 5.0“ egzistavo atminties nuotėkio problema, kuri taip ir nebuvo pataisyta versijoje 5.1. Dabar AOSP problemų sąrašą šis punktas pažymėtas kaip išspręstas, tačiau visa tai praktikoje pamatysime po to, kai iki 5.1.1 versijos atsinaujins telefonai ir planšetiniai kompiuteriai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų