REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ sėkmingai peržengė UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio barjerą, o Luisui Enrique dvikova su „Paris Saint-Germain“ buvo jubiliejinė 50-oji vyriausiojo Katalonijos klubo trenerio poste.

REKLAMA
REKLAMA

44 metų specialisto vadovaujami auklėtiniai per 50 oficialių šio sezono rungtynių iškovojo 42 pergales. Tai yra geriausias trenerio pasiekimas debiutiniame sezone per visą „Barcelona“ klubo istoriją.

REKLAMA

Katalonijos ekipos futbolininkai 2014-2015 metų sezone iš 50 mačų pralaimėjo 5 dvikovas, o dar 3 susitikimus baigė lygiosiomis.

Į varžovų vartus „Barcos“ žaidėjai jau dabar iš viso įmušė 143 įvarčius, o patys praleido 31 tikslų varžovų smūgį.

Iki šiol geriausiu „Barcelona“ treneriu debiutantu buvo Helenio Herrera. 1958-1959 metų sezone argentinietis savo karjerą prie Katalonijos ekipos vairo pradėjo per 50 mačų iškovodamas 40 pergalių, 5 pralaimėjimais ir 5 lygiosiomis.

Josepas Guardiola, „Barcos“ vairą perėmęs 2008 metų vasarą, per 50 rungtynių iškovojo 37 pergales, patyrė 5 pralaimėjimus ir 8 kartus mačus baigė taikiai. Lygiai tokia pati statistika įrašyta ir vienerius metus klubą treniravusio Gerardo „Tata“ Martino karjeroje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų