• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Gali paaiškėti, kad dalis pradėtų reikalų, procesų ar derybų neturi eigos. Arba kad jūsų priešininkai nesibodi jums slapta kenkti. Gali prireikti gilesnių juridinių žinių bei filosofinio požiūrio. Neviršykite įgaliojimų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ši diena atneš nenumatytų rūpesčių. Jie gali būti susiję su profesine arba politine veikla, draugais, kolektyvu, finansais, vaikais. Bus labai nemalonu, jei teks susidurti su antstoliais, mokesčių pareigūnais arba pyktis su draugais dėl pinigų.

REKLAMA

Dvyniai Pasitelkę neblogą iškalbą ir naudodamiesi padėtimi, bandysite kontroliuoti situaciją, valdyti aplinkinius. Net jeigu jūs geriau už kitus suvokiate tiesą ir įžvelgiate blogio ar nesėkmių ištakas, palaikymo iš aplinkos šiandien bus per mažai.

Vėžys Nesinorės taikstytis su apribojimais ir keistais formalumais, tačiau dėl jų nepaisymo gresia sankcijos arba moralinis pasmerkimas. Lengva pakliūti į susikurtų iliuzijų voratinklį, trauks slaptos pagundos. Nederėtų joms pasiduoti, nes nukentėsite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Diena bus permaininga ir kupina emocijų. Net jei turite aibę visuomeninių, viešųjų pareigų, raskite laiko artimiesiems, geriausiems draugams. Jei nerasite, nedėmesingumas kitiems jums gali prislėgti sąžinę.

Mergelė Regis, jums trūksta dėmesio ir komplimentų. Trokštate tikros meilės arba kažko, kas pakeistų jūsų gyvenimą, nukreiptų teisingesne kryptimi. Rūpesčiai bus žemiškesni, jei neturite darbo. Galimi tušti pažadai.

Svarstyklės Rimčiau žiūrėkite į mokslą, informacijos paieškas, reikalus, susijusius su įvairiais raštais, buhalterija, žiniasklaida, reklama. Jei kažką pražiopsosite, jums gali būti pasakyta, kad nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galite pasijusti apsigavę, jeigu puoselėjote nerealias meilės viltis arba per daug tikėjotės iš savo vaikų, artimųjų. Nerizikuokite savo nuosavybe, santaupomis, nešvaistykite pinigų niekniekiams, vienkartiniams šventiniams blizgučiams.

Šaulys Darbo ir konkurencijos bus itin daug, ypač jei jūsų gyvenimas, profesija susiję su kūryba, scena, vaikais, grožiu, pramogų verslu. Jeigu jums trūksta dalykinės kompetencijos, to nepavyks nuslėpti. Rūpestingiau prižiūrėkite vaikus.

Ožiaragis Tikriausiai rimčiau susirūpinsite sveikata, išvaizda, profesine kvalifikacija. Galbūt privalėsite dalyvauti atrankoje, dalykiniame susitikime, ir bus itin svarbu padaryti gerą įspūdį. Kokie bebūtų jūsų planai, jie gali pasikeisti ne jūsų valia.

REKLAMA

Vandenis Dėl partnerio, mylimo žmogaus arba vaikų nusimato galvos skausmas. Gali būti visko - ir nepaprasto troškimo brangų žmogų nuo visko apsaugoti, ir pikto pavydo, klastos, ir išgyvenimų dėl jo finansinių, socialinių problemų.

Žuvys Prieštaringa diena. Abejonių kels meilės reikalai. Finansinė jūsų situacija gali pagerėti, tačiau, jei pasipelnysite iš nelegalios veiklos, džiaugsitės neilgai. Labiau saugokite sveikatą, nes gresia infekcijos, apsinuodijimai.  

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų