REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jurgita Kasperavičiūtė, Žinios.lt

Jurgita Kasperavičiūtė, Žinios.lt

REKLAMA

Už grėsmingo turinio laiškų siuntinėjimą prokurorams ir teisėjams įkliuvęs klaipėdietis prasiilgino bausmės atlikimo laiką Alytaus pataisos namuose. Nuo 14 metų iš įkalinimo įstaigų praktiškai neišeinantis dabar jau vyras tapo etatiniu gąsdintoju. Teisme vyras teisinasi, kad taip elgiasi dėl to, jog Alytuje jam tiesiog pabodo kalėti.

REKLAMA
REKLAMA

Panevėžio apylinkės teismas atvertė jau 23-čią kartą teisiamo klaipėdiečio Tomo Gendulio bylą. Vos tris klases tebaigęs vyras šįkart plūdo ir įžeidinėjo Panevėžio teisėjus, o Ignalinos ir Zarasų prokuratūras grasino susprogdinti. Iš viso 35-erių klaipėdietis už gąsdinimus susidoroti su įvairių miestų teisėjais ir prokurorais teisiamas jau 15-tą kartą.

REKLAMA

Tačiau drąsiai panašaus turinio laiškus teisėjams ir prokurorams iš kameros rašęs klaipėdietis teisme nebuvo toks savimi pasitikintis – nudelbęs akis į žemę visaip slėpė veidą. Ne tik už grasinimus, bet ir vagystes, plėšimus ir pasikėsinimą nužudyti kone 20-čiai metų kalėti nuteistas vyras šiuo metu bausmę atlieka Alytaus pataisos namuose.

Nuteistasis teisinasi laiškus rašęs, nes nori kalėti kitur. Vis dėlto prokuroras terliotis su etatiniu grasintoju teismui nepatarė ir siūlė jam 4-erius metus. Tačiau paradoksas – klaipėdietis tiek daug kartų teistas, kad teisėja tegalėjo jam skirti vos 3 mėnesių bausmę. Klaipėdietis įkalinimo įstaigose praktiškai gyvena. Pirmą kartą sėdęs vos 14-kos, jis taip ir nėra buvęs ilgesnį laiką laisvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų