REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne viskas, kas moterims atrodo patrauklu yra seksualu ir vyrams. Tad kas gi, vyrų nuomone, visiškai prasilenkia su seksualumu?

REKLAMA
REKLAMA

Vulgarumas. Beje, vulgarumo sąvoka labai plati. Vienam vulgariai gali atrodyti labai garsiai kalbanti moteris. Kitam gi vulgari bus tik ta, kuri nevengia keiktis arba nesivaržydama flirtuoja su keliais vyrais. Tad nieko kito nelieka, tik kaip pačiai išsiaiškinti išrinktojo poziciją šiuo klausimu.  

REKLAMA

„Šukuosena“ intymioje kūno vietoje. Reakcija dažniausiai būna priešinga nei tikisi tokią šukuoseną pasidariusi moteris. Aišku, vyrui patinka prižiūrėta bikinio sritis, tačiau šokiruoti jo išskutinėtomis širdelėmis neverta. Vyro reakcija gali būti įvairi: sumišimas, juokas arba pyktis. Kokia ji bebūtų, nusiteikimui pasimylėti tai gali sutrukdyti.  

Įmantri šukuosena. Kaip teigia tyrimų rezultatai, vyrai itin mėgsta glostyti moters galvą. Todėl jį erzina, kai rankos kliūna už smeigtukų ar kaspinų bei raištelių. Jiems taip pat nepatinka, kai plaukai supurkšti laku ar suvelti. Tad ruošiantis romantiškam vakarui, kuris, jaučiate, baigsis seksu, tiesiog išplaukite plaukus, patepkite juos balzamu, kad šie būtų švelnūs ir blizgantys.

REKLAMA
REKLAMA

Moteriškų apatinių nebuvimas. Dauguma vyrų prisipažįsta, kad juos itin jaudina žinojimas, jog po drabužiais moteris nevilki apatinių. Tačiau seksualu jiems tai atrodo tik tuomet, jei moteris taip apsirengė tik dėl savo partnerio. Tačiau jei dailiosios lyties atstovė taip vaikšto visą dieną, jokiam vyrui tai nepatinka. Apie tokią moterį jis susidarys nuomonę, kad ji pasirengusi pasimylėti su bet kuo, bet kada ir bet kur.

Kamantinėjimai. Vyrai įsitikinę, kad jie patys turi nuspręsti, ką pasakoti moteriai, o ko − ne. Tačiau moterys − tai būtybės daugiau nei smalsios. „Kodėl tu toks paniuręs? Kada mes eisime į teatrą? Kas čia skambino? Ką pagaminti valgyti?“ − klausimai, kurie veda vyrus iš proto. Ką jau kalbėti apie klausimą, kurio bijo dauguma stipriosios lyties atstovų – „Ar tu mane myli?“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įkyriai kamantinėjamas partneris arba visai atsitvers nuo jūsų tylos siena, arba ims nervintis. O kai nuotaika slogi, apie seksą negali būti nei kalbos...

Ryškiai raudoni lūpų dažai. Stereotipas, kad vyrus jaudina ryškiai raudonai dažytos moters lūpos atkeliavo iš filmų. Ten herojus, nugalėjęs vargus ir negandas, aistringai bučiuoja raudonas gražuolės lūpas. Tačiau tai − kinas. Kaip rodo realus gyvenimas, vyrus daug labiau jaudina natūralus lūpų blizgesys. Raudonos spalvos vyrai nemėgsta dar ir todėl, kad ji traukia ne tik jo, bet ir svetimų gerbėjų žvilgsnį.

REKLAMA

Bambėjimai ir skundai. Vyras labai greitai pastebi, kai jų moteris yra nusiteikusi pesimistiškai. Tokia jam niekada neatrodysite labai patraukli. Norėdama savo partnerio akyse kuo ilgiau išlikti seksuali, nesiskųskite jam dėl savo gyvenimo, neaptarinėkite atsiradusių papildomų kilogramų, išryškėjusios veido raukšlelės, netikusios kosmetikos, buvusio draugo, kuris yra tikras kiaulė, nes jus metė ir t.t. Tokios kalbos, kai jūs po viena antklode, − ne pati geriausia idėja.

Blogi įpročiai. Dauguma vyrų trokšta, kad jų moteris būtų ideali. Tam reikia nerūkyti, nepadauginti alkoholio, nekramtyti nagų ir t.t. To atsikračiusi ne tik tapsite patrauklesnė partnerio akyse, bet tai išeis jums pačiai į naudą − tapsite sveikesnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų