REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei neturite antrosios pusės, tikriausiai iš jūsų lūpų ne kartą buvo girdima frazė: „Aplink nėra normalių vyrų / moterų“, tačiau vertėtų paklausti savęs ar patys esate jau tokie nepakartojami! Pateikiame keletą esminių problemų, kodėl daugelis vis dar nesutiko tinkamo žmogaus santykiams...

REKLAMA
REKLAMA

Neišeinate iš savo komforto zonos

Galbūt ir yra tikimybė, jog sėdėdami bare su draugais prie staliuko ir siurbčiodami alutį ar vyną kažkokiu magišku būdu susipažinsite su moterimis / vyrais, tačiau gerų rezultatų galite pasiekti tik rodydami iniciatyvą. Jei vaikštote į įvairius renginius, barus ar kitas susibūrimo vietas, neapsiribokite bendravimu tik su savo draugais, pakelkite nosį nuo stalo, nesėdėkite įsispaudę kur nors kamputyje.

REKLAMA

Bijote susipažinti

Nepaisant to, jog daugeliui žmonių sunku užkalbinti nepažįstamus, dar baisiau tampa, kai žmogus, su kuriuo norėtumėm pabendrauti, mums patinka. Tačiau turite pasistengti nepaleisti savo laimės! Ar jūs patys užpyktumėte, jei prie jūsų prieitų susipažinti? Ką norėtumėte iš jo išgirsti? Jei visgi nežinote, kaip pradėti pokalbį, lengviausias būdas – pasisveikinti, prisistatyti, pasakyti komplimentą ir pasiteirauti apie tai, ką kitas žmogus veikia esamoje vietoje, su kuo atvyko, ar jam patinka renginys / vakarėlis ar kt. Patikėkite, jei ir kitas pajaus jums simpatiją, dės pastangas, kad pokalbis nenutrūktų. Na, o jei kibirkštėlės nesatsiras, tiesiog būsite praplėtę pažįstamų ratą!

REKLAMA
REKLAMA

Kokie jūsų standartai?

Jei renkatės to pačio tipažo vyrus / moteris, negalite tikėtis kaskart kito rezultato. Jei jums nesiseka susirasti antrosios pusės, pabandykite įvertinti kokios išvaizdos ir būdo vyrus / moteris dažniausiai renkatės. Pabandykite „išeiti“ iš savo šablono. Ne visos iš pirmo žvilgsnio rimtai atrodančios moterys yra valdingos ir griežtos, ne visi tyleniai yra nuobodūs. Duokite kitiems šansą su jumis susipažinti. Jei jus užkalbino, kažkaip flirtuoja ar rodo dėmesį, pabandykite sužinoti daugiau apie žmogų. Puikiai žinome posakį, jog negalima spręsti apie knygą iš jos viršelio, tad sulaužykite šią „tradiciją“ ir galbūt nustebsite. Pažinę žmogų geriau galite įsimylėti vienas kitą iki ausų!  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų