REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Neįsitempkite, nesinervinkite – daugiau suspėsite. Jei jūsų laukia daug darbų, vieni visko nesiimkite – ieškokite pagalbininkų. Kad ir į kokią situaciją pateksite, venkite varžytis, paprašykite pagalbos: draugas gali virsti rimtu sąjungininku tiek naujoje veikloje, tiek jūsų kovoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nebūkite patiklūs, ypač bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis, nesivelkite į finansines avantiūras. Vėliau verta savo problemas aptarti su senu draugu, tiks spręsti ir skolų, mokesčių, paveldėjimo, alimentų problemas.

REKLAMA

Dvyniai Neblogas metas kelionėms, viešnagėms, sutikimams su užsieniečiais. Esamas problemas pavyks išspręsti greitai ir sklandžiai.

Vėžys Palanku pirkti dovanas tėvams.

Liūtas Netikėtai gali pavykti pakreipti įvykius jums palankesne linkme. Būkite atidūs: susitikimai, pokalbiai gali pakeisti jūsų ateitį.

Mergelė Nebūkite labai patiklūs. Neverta blaškytis, ieškoti reikalingo žmogaus ar svarbios informacijos – kam reikės, patys jus suras, o reikalinga informacija irgi bus gauta.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Gera diena – pakaks energijos. Vakarop laukia malonios staigmenos iš mylimo asmens.

Skorpionas Tai tinkamas metas ilgalaikiams bendradarbiavimo susitarimams. Tinka teikti dovanas norint užmegzti naują pažintį.

Šaulys Per trumpą laiką pavyks sutvarkyti ne vieną svarbų reikalą – tai naudingų susitikimų, perspektyvių pažinčių diena, tad negaiškite laiko veltui.

Ožiaragis Į pagalbą netikėtai gali ateiti draugai, giminaičiai, kuriems esate padėję. Vis dėlto netvarkykite reikalų, kurių sėkmė nėra garantuota. Vakare tikėtinas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Vandenis Sėkmės metas, ypač dirbantiems kūrybinį darbą – jų laukia įkvėpimas. Kad ir kokia jūsų profesija, neskubėkite įgyvendinti šovusių minčių.

Žuvys Tiks užmegzti bendradarbiavimo ryšius.  

Šaltinis: www.vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų