REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ dienoje vasario 7 dieną ant parketo išbėgs ir Europos irklavimo čempionas Alvydas Duonėla. Sportininkas su kitais garsiausiais šalies vyrais atstovaus „Lietuvos“ komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais A.Duonėla atsakingai ruošėsi „Visų žvaigždžių“ rungtynėms ir tam specialiai įsigijo krepšinio batelius, dažnai mėtė į krepšį ir nerimavo, kaip jam tiks krepšinio apranga.

REKLAMA

Triūsas nenuėjo veltui, nes garsaus šalies irkluotojo padedama „Lietuvos“ komanda 67:66 laimėjo prieš iš geriausių LMKL krepšininkių sudarytą rinktinę, o pats A.Duonėla išrinktas naudingiausiu žaidėju.

„Turbūt netyčia praėjusiais metais tapau naudingiausiu žaidėju, tikrai nesitikiu to pakartoti. Svarbiausia, gerai praleisti laiką“, – kuklinosi tris kartus olimpinėse žaidynėse dalyvavęs irkluotojas.

Su kuo A.Duonėlai krepšinio aikštelėje žaisti sunkiau: moterimis ar vyrais?

„Su moterimis aikštelėje reikia žaisti labai kovingai, su vyrais – žymiai paprasčiau. Su moterimis reikia žaisti švelniau, o ne visada taip pavyksta. Moterys aikštelėje būna žymiai kovingesnės, tenka griežtai kovoti“, – žaidybinius skirtumus dėstė irkluotojas.

REKLAMA
REKLAMA

Ne pirmą kartą „Visų žvaigždžių“ dienoje dalyvausiantis sportininkas neabejojo, kad ir šiais metais LMKL organizuojamas renginys turėtų būti išties puikus ir kvietė jame apsilankyti visus krepšinio mylėtojus: „Praėjusiais metais šventė buvo tikrai labai aukšto lygio, viskas labai patiko. Žiūrovai tikrai turėtų ateiti pasižiūrėti tokio reginio, ypač vietiniai gyventojai tokio puikaus renginio neturėtų praleisti.“

Priminsime, kad kartu su A.Duonėla „Lietuvos“ aprangą taip pat vilkės Virgilijus Alekna ir Edmundas Jakilaitis. Kitus vyrų komandos narius LMKL pristatys jau netrukus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vasario 7 dieną Alytuje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų. Susirinkusius linksmins Vaidas Baumila, Astos Pilypaitės vadovaujamas Alytaus „De Žavu“ choras, kuris praėjusiais metais triumfavo populiariausiame televizijos projekte „Chorų karai“. Taip pat atvykusių į areną žiūrovų lauks „Žalgirio“ šokėjų pasirodymai bei į „Lietuvos talentų“ finalą patekusios šokių studijos iš Alytaus „Aušrinė“ programa.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7 dieną 17 valandą Alytuje. Tiesioginė transliacija – per nacionalinį transliuotoją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų