REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „DocLogix“ pranešė sukūrusi naują nemokamą mobiliąją programėlę „iPhone“ telefonams, kuria galima patogiai, neprisirišus prie fiksuotos vietos dirbti „DocLogix“ sistemoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad su šia mobiliąja programėle vartotojai gali valdyti savo užduočių ir dokumentų sąrašus, peržiūrėti, vizuoti, patvirtinti, persiųsti, dokumentus, taip pat atlikti ir paskirti užduotis. Programėlėje palaikomi visi populiariausi dokumentų formatai – PDF, „MS Office“ dokumentai, paveikslėliai. Programa veikia lietuvių, anglų ir rusų kalbomis.

REKLAMA

„Įmonių darbuotojams įprantant prie išmaniųjų įrenginių ir jų teikiamos naudos, auga poreikis sudaryti galimybes vidines informacines sistemas pasiekti ir išmaniaisiais telefonais, planšetėmis. Siekdami patenkinti šiuos savo klientų lūkesčius sukūrėme nemokamą „DocLogix“ mobiliąją programėlę „iPhone“ įrenginiams, kuri suteiks dar daugiau mobilumo įmonės darbuotojams dirbant savo darbus ir taip padės didinti efektyvumą“, – bendrovės pranešime cituojamas direktorius Jaroslav Gil. Panaši „Android“ sistemai skirta „DocLogix“ mobiliojo programėlė buvo sukurta 2012 metais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „iPhone“ mobiliąja „DocLogix“ programėle gali naudotis ir tie vartotojai, kurie dar neturi „DocLogix“ sistemos savo įmonėje. Jiems sukurta galimybė nemokamai prisijungti prie demonstracinės „DocLogix“ sistemos ir išbandyti jos galimybes.

Klientams, kurie turi veikiančią bent „DocLogix 2012 Green“ sistemos versiją, pakanka tiesiog aktyvuoti mobiliąją prieigą, kad įmonės darbuotojai galėtų prisijungti prie jos su mobiliąja programėle, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų