REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Lietuvos ambasadorius Maskvoje Renatas Norkus susitikime su Rusijos muitinės tarnybos vadovu penktadienį buvo patikintas, kad prezidento Vladimiro Putino įsakymu sugriežtinta patikra Lietuvos vežėjams panaikinta tiek Lietuvos ir Rusijos pasienyje, tiek ir Rusijos vidinėse muitinėse.

Apie tai BNS patvirtino Lietuvos užsienio reikalų ministerija. Anot ministerijos, Rusijos muitinės vadovas Andrejus Beljaninovas taip pat pažymėjo, kad krovininiai automobiliai, stovintys patikrai Rusijos muitinėje iki patikros atšaukimo vis dar nepaleisti, bet tai esą "ne dienų, o valandų klausimas".

"A.Beljaninovas patikino, kad nuo spalio 10 d. Rusijos Prezidento įsakymu sugriežtinta patikra Lietuvos vežėjams panaikinta tiek Lietuvos ir Rusijos pasienyje, tiek ir Rusijos vidinėse muitinėse", – pranešime spaudai teigė ambasadorius R.Norkus.

Maskvoje penktadienį taip pat įvyko Užsienio reikalų ministerijos (URM) Rytų kaimynystės politikos departamento direktoriaus Edmino Bagdono konsultacijos su Rusijos Federacijos URM Antrojo Europos departamento direktoriumi Viktoru Tatarincevu.

REKLAMA
REKLAMA

"Susitikimo metu aptarti aktualiausi dvišalių santykių klausimai, atkreiptas dėmesys į Rusijos taikomas diskriminacines priemones Lietuvos atžvilgiu", - pranešė ministerija.

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų