REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulyje jau garsėja hiperrealistinis Chooo-san menas. Naudodama akrilinius dažus devyniolikmetė japonė studentė ir menininkė Chooo-san transformuoja savo pačios ir saujelės laimingųjų savanorių kūnus taip, jog visi atrodo tarsi iš kitos planetos. Eksperimentuoti su akį patraukiančiomis iliuzijomis Chooo-san pradėjo nusibodus tokioms technologijoms kaip „Photoshop“.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas Chooo-san kūrinys.

Alexa Meade yra kūrėja, kuri savo paveikslų kūrimui pasitelkė ypatingą metodą. Pirmasis paveikslas atrodo visiškai niekuo neišsiskiriantis, tačiau antrasis paveikslėlis atskleidžia tikrąjį A. Meade meną. Šias 2D ir 3D scenas A. Meade kuria pasitelkdama savanorius ir akrilo dažus. Nors kūno piešiniai nėra naujas dalykas, iš kitų menininkų A. Meade išskiria tai, kad jos sukurtos scenos visiškai nesiskiria nuo 2D paveikslų.

REKLAMA

Kamufliažinis kūno menas.

Išpaišyta ranka yra talentingos Londone įsikūrusios kūno dailininkės Annie Ralli kūrinys.

Dar vienas Annie Ralli kūrinys.

Kas tai? Visda norėjote trečiosios akis? Viena ar dvi pakaušyje būtų tikrai labai naudinga, bet ar sutartumėte dėl akies burnoje? Tikriausiai ne. Tačiau šis keistokas švedų makiažo specialistės Sandra Holmbom kūrinys leidžia tokią situaciją labai gerai įsivaizduoti.

REKLAMA
REKLAMA

Dar keli Chooo-san darbai. Tai, kas prisidėjo kaip laisvalaikis siekiant atitolinti ruošimąsi egzaminams, tapo labai charakteringais ir populiariais piešiniais.

Alexa Meade visą laiką stengiasi tobulinti savo piešimo techniką irpasiekti tikslą apgauti mūsų smegenis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų