REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 7 d. Lietuvos mokslų akademijoje vyks Lietuvos mokslo premijų komisijos posėdis, kuriame bus paskirtos 2012 m. Lietuvos mokslo premijos, pranešė Lietuvos mokslo premijų komisija.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimu Lietuvos mokslo premijos skiriamos kasmet už Lietuvai reikšmingus fundamentinius ir taikomuosius mokslinių tyrimų ir eksperimentinės (socialinės, kultūrinės) plėtros darbus. Premijoms gali būti siūlomi ir užsienyje atlikti ir paskelbti darbai, svarbūs Lietuvos istorijai, kultūrai ir ūkiui.

REKLAMA

Skiriamos ne daugiau kaip 7 Lietuvos mokslo premijos: humanitarinių ir socialinių mokslų srityse – 2 premijos, fizinių mokslų srityje – 2 premijos, biomedicinos ir žemės ūkio mokslų srityse – 2 premijos, technologijos mokslų srityje – 1 premija.

Pranešama, kad 2012 m. Lietuvos mokslo premijų konkursui pateikta 18 darbų: Humanitarinių ir socialinių mokslų sekcijoje – 8 darbai, Fizinių, biomedicinos, žemės ūkio ir technologijos mokslų sekcijoje – 5 fizinių mokslų srities, 2 biomedicinos mokslų srities, 1 žemės ūkio srities ir 2 technologijos mokslų srities darbai. Lietuvos mokslo premija yra 780 bazinių socialinių išmokų dydžių (101 400 Lt).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų