• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mylėtis kiekvieną dieną visą mėnesį? Mokslininkų atlikti tyrimai liudija, kad tai ne fantazija, o visai realus dalykas. Be to, tai gali pagerinti ne tik tarpusavio santykius, bet ir sveikatą. 31-erių Sara Kavanag ir jos sutuoktinis Kolinas nusprendė pabandyti.

REKLAMA
REKLAMA

12-ųjų mūsų draugystės metinių išvakarėse pasakiau savo vyrui, jog turiu jam dovaną, kuri primins, kiek daug mes reiškiame vienas kitam. Dovana buvo mylėjimasis su manimi kasdien visą ateinantį mėnesį.

REKLAMA

Jo reakcija buvo lyg laimėjus loteriją, tačiau greitai pasikeitė.

“Juk mes anksčiau ir mylėdavomės kasdien! O dabar turiu priimti tai kaip dovaną...” - pasakė jis.

Tačiau aš pasiūliau vyrui šią dovaną, nes kaip ir daugeliui porų, mūsų lytiniai santykiai buvo tapę tiesiog dienotvarkės dalimi.

Pirma diena

Pirmąkart per penkerius metus mes mylimės darbo dieną, man dar net nespėjus užkaisti virdulio. Į biurą įžengiu šypsodamasi.

REKLAMA
REKLAMA

Antra diena

Grįžusi iš darbo vėliau nei įprastai, randu žvakėmis ir gėlėmis dekoruotą stalą ir paruoštą vakarienę. Paskutinis kartas, kai jis taip elgėsi, buvo mūsų vestuvių metinės.

Nuostabu, ką pažadas dėl sekso gali padaryti vyrui.

Trečia diena

Namie - vėl tas pats. Padengtas stalas ir Kolinas besisukiojantis prie viryklės. Jis man neleidžia plauti indų ir liepia eiti į vonią...

Ketvirta diena

Pavėlavau į paskutinį autobusą. Įeinu į namus šlykščios nuotaikos, o ten randu tą patį, ką ir pastarąsias dvi dienas. Pavakarieniaujame tyloje, pradedu jaustis kalta dėl to, kiek daug Kolinas dėl manęs stengiasi. “Palik indus, - pasakau. - Laikas tavo dovanai”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penkta diena

Šeštadienis. Nusprendėme pirma atlikti namų ruošos darbus. Buvom pavargę, todėl užsnūdome ant sofos. Beveik vidurnaktį mane pažadino Kolino knarkimas. “Greičiau, - sušukau žadindama jį, - kitaip nesiskaitys”.

Šešta diena

Šiandien einame į krikštynas. Pasižadame mylėtis grįžę namo. Kolinas negeria, o aš turiu silpnybę šampanui, todėl jo prisigurkšnojusi norėčiau tik miegoti. Negaliu.

 

Septinta diena

Seksas praėjusią naktį atrodė kaip tikra nuobodybė. Užmiegame neatlikę santuokinių įsipareigojimų.

REKLAMA

Aštunta diena

Prabudusi pasakau Kolinui, jog šiandien turime pasimylėti du kartus. Su didžiule energija grįžtame prie projekto. “Šiandien bent jau galime eiti tiesiai į lovą ir miegoti”, - vakare atsidūsta Kolinas. Būtent apie tai aš irgi galvojau...

Devinta diena

Kolinas pabunda nusiteikęs pakartoti vakar dienos scenarijų, tačiau aš darbe turiu būti labai anksti. “Šiąnakt, pažadu”, - pasakau atsisveikindama. Visą dieną galvoju apie savo vyrą.

Dešimta diena

Paskambina sesuo, ir primena, jog esu pažadėjusi pabūti su dukterėčiomis. Kadangi privalau vykdyti savo seserišką pareigą, perspėju vyrą, jog turėsime būti labai tylūs.

REKLAMA

Vienuolikta diena

Su mergaitėmis praleidžiu visą dieną. 23 val. pradedu maldauti jų, kad eitų miegoti. Pagaliau įsitaisiusi po antklode suprantu, kad negalėsiu mylėtis, kai už sienos yra dukterėčios.

Dvylikta diena

Išsiunčiu mergaites į prekybos centrą ir tempiu Koliną į miegamąjį. Tai tarsi iššūkis!

Trylikta diena

Mergaitės išvyko. Tik išsiurbsiu grindis ir galime eiti į lovą. Netyčia susiurbiau plaukų segtuką ir jis užstrigo dulkių siurblyje... Kolinas užtruko valandą, kol jį iškrapštė. Per tą laiką mintys apie seksą išgaravo, bet vis tiek pasimylime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keturiolikta diena

Po darbo su drauge nueiname išgerti po kokteilį. Papasakojau jai apie mūsų “projektą”. “Tu turbūt išprotėjai”, - tepasako ji.

Penkiolikta diena

Šiandien ketinu ilgai dirbti, todėl buvau nusistačiusi žadintuvą 6 val. ryto - pasimylėsime dienai dar neprasidėjus. Bandau žadinti Koliną, tačiau jis tik suniurna, kad nori miego.

Šešiolikta diena

Vakarienės atėjo keletas draugų. Jie pastebėjo, kad mes su vyru atrodome labai dėmesingi vienas kitam. Aš nutyliu, kodėl taip yra, tik mirkteliu Kolinui.

Septyniolikta diena

Stipriai susipykome dėl to, kad Kolinas pamiršo išvežti šiukšlių konteinerį. Sunku būti susipykusiam su tuo, su kuriuo myliesi. Kolinas prižada išvežti šiukšles ir aš viską atleidžiu...

REKLAMA

Aštuoniolikta diena

Aš peršalau ir man siaubingai skauda galvą. “Gal pasiglamonėkime?” - pasiūlau.

“Ne, ačiū, aš miegosiu svečių kambary...” - atsako jis.

Devyniolikta diena

Vis dar jaučiuosi prastai. Kolinas man neša karštus gėrimus, namines sriubas. Anksčiau, kai sirgdavau, jis nebuvo toks dėmesingas.

Dvidešimta diena

Visą savaitgalį sekso fronte nieko naujo, tačiau mes su Kolinu jaučiamės daug artimesni. Supratau, koks svarbus santuokoje yra reguliarus seksas.

Dvidešimt pirma diena

Vėl grįžau į darbą. Nusiunčiu Kolinui koketišką žinutę, kurioje užsimenu apie būsimas linksmybes namuose.

REKLAMA

Dvidešimt antra diena

Mano kelnės tapo laisvokos, todėl nusprendžiau pasisverti. Numečiau vieną kilogramą - papildoma mankšta man tikrai į naudą.

Dvidešimt trečia diena

Atvažiavo draugė. Papasakoju jai, kuo mes su Kolinu užsiimame, ir ji per pietus pajuokauja, jog nepažadintume jos naktį. Tai sugadina vyrui nuotaiką. Jis atsisako mylėtis.

Dvidešimt ketvirta diena

Kolinas jaučiasi kaltas. Pasiūlo atsigriebti už vakar dieną. Pagalvojau, jog jeigu atsisakysiu, tik sukelsiu ginčą. Mes pasimylime ir bloga nuotaika išnyksta.

Dvidešimt penkta diena

Pietums susitinku su mama ir ji nustemba, jog atrodau “gaivi ir pailsėjusi”. “Gal atradai naują makiažo pagrindą?” - paklausia. Jaučiuosi kaip niekad patraukli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvidešimt šešta diena

Turiu kasdien prisiminti, jog reikės papildomų 10 minučių nusiskusti kojas. Pradėjau daugiau dažytis.

Dvidešimt septinta diena

Kolino dovana eina į pabaigą, todėl nusprendėme visą dieną praleisti lovoje. Ne vien dėl sekso, kad galėtume pamiršti likusį pasaulį.

Dvidešimt aštunta diena

Mylėjomės 25 dienas iš 28, ir net nėra abejonių, kad tapome daug artimesni. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų