REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Rugsėjo 3 d., BTV pradėjo naują televizijos sezoną ir kiekvieną dieną žada dalintis šypsenomis, staigmenomis ir gera nuotaika.

Rugsėjo 3 d., BTV pradėjo naują televizijos sezoną ir kiekvieną dieną žada dalintis šypsenomis, staigmenomis ir gera nuotaika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į naujojo sezono pristatymo vakarėlį, pirmadienio vakarą vykusį „Pramogų banke“, susirinko visas būrys žinomų žmonių: aktorė Nijolė Narmontaitė, dainininkė Asta Pylipaitė, Agnė Jagelavičiūtė, „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė, aktorė Inga Norkutė, humoristas Justinas Jankevičius, verslininkė Irena Matijošaitienė, humoristas Vitalijus Cololo, laidų vedėja Asta Masalskienė, žurnalistas Andrius Užkalnis, verslininkas Radvilas Bubelis ir kiti.

REKLAMA

Nors renginio pradžia buvo numatyta 19 val., į sceną renginio vedėja Asta Masalskienė žengė lygiai valanda vėliau ir paaiškino, kad vakarėlis nevėluoja, o toks buvo sumanymas – kad svečiai galėtų pasišnekučiuoti ir pasivaišinti.

Pasisveikinusi ir padėkojusi susirinkusiems svečiams už dėmesį A. Masalskienė atidarė vakaro šventę. Žiūrovų laukė netikėta staigmena – jaunimo sušoktas lietuvių liaudies šokis, kurį atliko dainų ir šokių ansamblis „Lietuva“. A. Masalskienė pabrėžė, kad šiais holivudiniais laikais būtent tokio lietuviško šokio publikai būtinai reikia.

REKLAMA
REKLAMA

Į sceną pakviestas Seimo narys Arūnas Valinskas, kuris naujajame sezone vesiantis kultinę laidą „Taip. Ne“, vakaro vedėjos pristatytas kaip gražiausias vakaro vyras. „Grįžtu po dešimties metų - tada buvau jaunas ir gražus, o Renata - tik jauna, o dabar, štai, pasikeitėm vietom“, - šmaikštavo A. Valinskas.

Jam laidoje „Taip. Ne“ talkinsianti manekenė Renata Mikailionytė, paklausta, kaip jaučiasi sugrįžusi į žaidimą, nedaugžodžiavo: „Jaučiuosi netikėtai, neplanuotai, bet viskas, kas vyksta su Arūnu - tai taip ir būna“ , - trumpai situaciją apibūdino moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas vakaro svečių laukęs netikėtumas - dainininkės Mios pasirodymas scenoje: moteris buvo apsirengusi kaip ekstravagantiškoji dainininkė Lady Gaga, I. Gervinskaitė atliko ukrainietės Ruslanos, 2004-aisiais tapusios „Eurovizijos“ nugalėtoja, legendinę dainą „Wild dances", o radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius tapo prieštaringai vertinama rusų atlikėja Verka Serdiučka.

Po minėtų dainų svečiai buvo paraginti vaišintis karštais patiekalais ir desertais bei švęsti iki ryto. Patarimu netrukus pasinaudojo V. Cololo ir Laima Tamulytė, išdrįsę patys pirmieji įžengti į šokių aikštelę.

REKLAMA

Viso renginio metu ekrane buvo rodomi naujų laidų anonsai ir pakalbinti kai kurie jų vedėjai.

BTV komanda naujajame sezone žadėjo daug naujų laidų ir staigmenų – nuo būrio žinomų veidų iki žiūrovams garantuotos didelės humoro dozės.

„Muzikinėje kaukėje“garsiausi dainininkai

Ar sugebės garsūs Lietuvos dainininkai, Česlovas Gabalis, Deivis, Mia, Aleksandras Ivanauskas–Fara ir kiti, įsikūnyti į pasaulinio lygio žvaigždes ir nepriekaištingai atlikti jų kūrinius?

Intriguojančius jų pasirodymus muzikiniame šou „Muzikinė kaukė“ vertins autoritetinga komisija, tarp kurios narių – Arūnas Valinskas, Kristina Kazlauskaitė, Birutė Petrikytė, Marius Gelažnikas, o šou ves ir dalyviams padės visiems gerai žinomas aktorius Arūnas Sakalauskas. Garsių Lietuvos žmonių metamorfozes BTV žiūrovai matys kiekvieną ketvirtadienį.

REKLAMA

„Pragaro virtuvėje“ bus karšta

Pirmadieniais realybės šou „Pragaro virtuvė“ duš lėkštės ir žmonių svajonės, tačiau jo vedėjas, virtuvės šefas Liutauras Čeprackas, vienintelis lietuvis, turintis prestižinį „Le Cordon Bleu“ diplomą, žiūrovams dovanos nesuvaidintomis aistromis verdantį šou. Juk visas jo gyvenimas – virtuvė, ir jis parodys šou dalyviams, ką iš tikrųjų reiškia aukščiausio lygio kulinarija.

Pakviestas į sceną Liutauras prisipažino laukiantis laidos ir jau labai nekantraujantis. Svečiams trumpai buvo parodyti ir būsimi „Pragaro virtuvės“ dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kulinarijos gerbėjus pradžiugins ne tik „Pragaro virtuvė“. Nomeda Marčėnaitė įdomiausius svečius savo namuose vaišins geriausių kulinarų ruoštomis vakarienėmis, o Asta Stašaitytė–Masalskienė laidoje „Šeštadienio rytas“ į pagalbą pasikvietė net keturis žinomus kulinarijos ekspertus: knygą apie  maisto gaminimą išleidusius Alfą Ivanauską, Ali Gadžijevą ir Martyną Praškevičių bei garsų kulinarijos konsultantą Edviną Genį.

Sugrįžta legendinis žaidimas „Taip.Ne“

Į BTV eterį naujajame sezone sugrįžta legendinis žaidimas „Taip.Ne“ , dėl kurio iš proto prieš dešimt metų ėjo visa Lietuva. Šiuolaikiškas, dar įdomesnis  žaidimas „Taip.Ne“ ir jo vedėjas Arūnas Valinskas bei Renata Mikailionytė susirungti azartiškoje kovoje kvies kiekvieną trečiadienį.

REKLAMA

Garsus žurnalistas, visuomenės provokatorius Andrius Užkalnis studijoje jau laukia naujų pašnekovų. Naujajame sezone jis nebe vienas – jam talkina žavi asistentė Viktorija Koiro. O „Lietuvos žinių tyrimo“ komandą šiemet sustiprino žinoma žurnalistė Jovita Valeikaitė – jau nufilmavusi kelias laidas ji džiaugiasi turėdama galimybę padėti į bėdą patekusiems žmonėms.

Daug humoro su geriausiais komikais

BTV šiemet be konkurencijos gali būti vadinama linksmiausia Lietuvos televizija. Juk joje susirinko visi geriausi šalies komikai! „Komikų klube“ savaitės aktualijas su šypsena nagrinės Artūras Orlauskas–Zakarauskas, Vitalijus Cololo, Raimondas Bingelis, Raimondas Šilanskas, Laima Tamulytė ir jiems padėsiantys garsūs svečiai.

REKLAMA

Naujose lietuviško humoro serialo „Milijonieriai“ serijose sužinosite, kaip linksmajai šeimai sekasi ieškoti dingusių pinigų... Juos nuo kitų šeimos narių paslėpusi Baba mielai pasakytų, kur jie yra, tačiau... pamiršo.  Kvatoti iki ašarų privers ir į televizijos ekranus sugrįžusi žiūrovų mylima laida „VRS kamera“ ir jos vedėjas Dainius Martinaitis. Būkite budrūs, nes nuo šiol spąstai gali būti bet kur...

Šeštadieniais geras emocijas žiūrovams  dovanos garsus humoro serialas „Svotai“, o visai netrukus BTV eteryje startuos visiškai nauja situacijų komedija su aktorėmis Inga Norkute ir Kristina Kazlauskaite. Norintys ne tik juoktis iš kitų, bet ir užsidirbti pinigų už savo humoro jausmą, laukiami humoro šou „Prajuokink mane“. Čia šou dalyvius pasitiks šmaikštusis Justinas Jankevičius, o garbingas komisijos kėdes užims Vitalijus Cololo ir Violeta Mičiulienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į sceną pakviestas Justinas Jankevičius juokavo, kad bandys išsiaiškinti, ko daugiau Lietuvoje – linksmų žmonių ar urodų ir žadėjo, kad bus linksma.

Populiariausi serialai

Pernai pradėjusi bendradarbiavimą su prestižine JAV televizijos kompanija HBO, šiemet BTV toliau rodys populiariausius pasaulyje jos sukurtus serialus. Antradienio vakarais televizijos žiūrovai matys Lietuvoje dar nerodytas garsiojo serialo „Sostų karai“ antrojo sezono serijas, o trečiadieniais į ekranus sugrįš jau kultiniu tapusio serialo „Tikras kraujas“ herojai. Kiek vėliau BTV taip pat parodys naujas serialų „Sausas įstatymas“, „Gyvi numirėliai“, „Spartakas“ serijas.

REKLAMA

Dar besiruošdama naujam sezonui BTV savo žiūrovams įteikė puikią dovaną – meksikiečių telenovelę „Raudonas dangus“ su Edith Gonzalez, Mauricio Islas ir kitais gerai žinomais aktoriais. Romantikos mėgėjai turi unikalią galimybę patys išsirinkti sau patogesnį laiką, kada žiūrėti šį serialą: darbo dienomis ar, jei tokiu metu televizoriaus įsijungti negali, savaitgaliais .

Pildoma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų