REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norint paįvairinti vis tuos pačius, ilgainiui įgrystančius užsiėmimus sėdint prie kompiuterio ir naršant internete toli ieškoti nereikia. Rusų vairuotojų užfiksuoti vaizdai visuomet nustebins ar pralinksmins ir nors šį kartą siužete nėra kovos veiksmų, šokinėjimo, spjaudymo, šaudymo ar avarijų, gali būti, kad veiksmai, kuriuos pamatysite klipe jums pasirodys ne mažiau keisti ir pakels nuotaiką.

REKLAMA
REKLAMA

Tarsi patvirtindama mūsuose vyraujantį stereotipą apie aistringas rusų moteris, klipe matoma jauna dama nesidrovėdama atlieka tai, kas atrodo labai panašu į poravimosi ritualą, ir daro tai stebima daugybės pašalinių akių. Kokia yra tokio ekscentriško porelės elgesio priežastis mes nežinome, galbūt buvo filmuojamas vienas iš tų nepadorių filmukų, o gal jie tiesiog norėjo paįvairinti savo seksualinį gyvenimą.

Nors niekas šiame klipe nepasirodo nuogas, mes abejojame ar jūsų viršininkas arba antra pusė patikės teiginiais, esą tai tik dar vienas automobiline vaizdo kamera Rusijoje nufilmuotas įdomus nutikimas, todėl žiūrėti jo darbe ar jaukioje šeimos narių apsuptyje jo nepatariame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų