REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors moterys nėra pernelyg kritiškos vertindamos partnerio trūkumus - juk jis yra tik žmogus - dauguma moterų ypatingai pergyvena dėl su jų pačių kūnų susijusių problemų. Ir šis mąstymas tikrai apsunkina dalinimąsi savimi su mylimiausiu žmogumi.Nesvarbu, ar jus erzina spuogai, drovitės pernelyg plokščia krūtine arba tuo, kad vis dar negalite numesti tų 5 (ar net 15) užsispyrusių kilogramų, nenusiminkite. Yra keli triukai, kurie padės geriau atrodyti nuogai be pastangų sporto salėje, plastinės operacijos ar kitų skausmingų procedūrų!

REKLAMA
REKLAMA

Žemiau yra 14 patarimų, kurie padės atrodyti karštai net dėvint Ievos kostiumą.

Šveitimas!

Šveiskite, šveiskite: ypač žiemą oda yra linkusi būti sausa ir pleiskanojanti, todėl svarbu nušveisti negyvas odos ląsteles, kad oda imtų spinduliuoti. Įsitikinkite, kad tai, ką jis paliečia yra ypatingai minkšta ir švelnu, kad jis norėtų daryti tai dar ir dar kartą! Po nušveitimo, pabandykite savo įprastą drėkinamąją priemonę pakeisti priemone su seksualiu blizgesiu arba kūdikiams skirtu aliejumi.

REKLAMA

Įdekite

Jei žinote apie savo kreives, įdegis yra puikus būdas atrodyti plonesnei be dietos. Kampuotam veidui, savaiminio įdegio kremu patepkite skruostikaulius, o ilgom kojom naudokite tamsesnį įdegio kremą kojų išorėje ir maišykite su šviesesnio atspalvio kremu vidinėje pusėje. Įdegis taip pat gali paslėpti kitus netobulumus, kaip venos ir strijos.

Raskite jausmingą švytėjimą

Makiažas gali padėti jums jaustis seksualesnei, tačiau juk nenorite sutepti visų patalų. Vietoj to, kad naudotumėte sunkų pagrindą ar kremą, pasirinkite tonuojantį drėkiklį be aliejų.

REKLAMA
REKLAMA

Paslėpkite trūkumus

Kai kurie Holivudo makiažo meistrai Preparation H priemone paslepia mėlynes. (Pastebėta, kad jis taip pat sumažina paakių maišelius ir mažas raukšleles).

Greita treniruotė

Nepersistenkite su viso kūno treniruote, kuri gali jus išvarginti, o suprakaitavus prireiks dušo, tačiau keletas atsispaudimų į sieną ir pritūpimų pagreitins kraujo tekėjimą į jūsų raumenis ir jie atrodys tvirtesni.

Pasirinkite šiltą aromatą

Dailiai atrodyti yra netikslinga, jei atitinkamai nekvepiate. Dekoltė ir riešus patepkite šiltu prieskonių aromatu, pvz.: Coco Chanel.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bangos

Stenkitės ne plauti plaukų, jei įmanoma. Plaukų formavimą lengviau atliksite su antros dienos plaukais, o sutaršyti, banguoti plaukai gali būti labai seksualūs. Palikite juos, kad padengtų pečius ir atrodytų natūraliai, jis galės perbraukti per juos pirštais. Nenaudokite  plaukų lako ar kitų priemonių, nes jei jo pirštai įstrigs, kentės jūsų galvos oda (ir tai ne taip seksualu)!

Pasilepinkite

Nenuvertinkite paprasto manikiūro/pedikiūro galios. Kai jūsų rankos ir kojos yra tinkamos būklės, jūs patirsite savęs pasitikėjimo pakilimą ir jį parodysite! Pasidarykite manikiūrą bei pedikiūrą ir nebijokite išbandyti šiek tiek ryškesnių spalvų. Rinkitės kažką drąsaus ir raudono arba lengvo ir šilto, pavyzdžiui, persikų arba slyvų atspalvį. Sukietėjimų, nuospaudų pašalinimas padarys lietimui minkštas pėdas, todėl jam patiks, kai kojomis trinsitės į jį... Jums gal net pasiseks gauti kojų masažą!

REKLAMA

Priežiūra ... ten

Ir nepamirškite pasirūpinti plaukais apačioje! Bikini liniją papuoškite kristalais arba vašku suformuokite žaismingą formą. Tiems, kurie mėgsta paprastumą, tiks greita apdaila žirklėmis.

Parinkite tinkamą apšvietimą

Kad gerai atrodytumėte nuoga, neužtenka apsirūpinti tik oda - lengvas apšvietimas gali pagražinti figūrą. Kai tik įmanoma, venkite ryškių fluorescencinių šviesų, o vietoj jų pabandykite naudoti nuotaikai sukurti skirtą apšvietimą, pavyzdžiui, žvakes, į viršų nukreiptą apšvietimą ar grindų lempas.

REKLAMA

Sureguliuokite temperatūrą

Prieš nusirengiant, būtinai įsitikinkite, kad kambario temperatūra yra ne per maža ir ne per didelė. Per didelis karštis vers jus prakaituoti, tuo tarpu itin žema temperatūra sukels drebulį, o nuskustos vietos taps dygios.

Apribokite valgį ir gėrimus

Nors tai gali atrodyti kaip gera mintis nervų nuraminimui, prieš nusirengiant, valgykite ir gerkite tik truputį. (Priešingu atveju rizikuojate atrodyti ištinusi)

Pasipuoškite

Vien todėl, kad būsite nuoga, nereiškia, kad negalite pasipuošti! Aukšti kulniukai yra seksualu ir ypač liesina kojas, be to kulniukai papildomai pakelia jūsų sėdmenis. Žaismingesniam variantui, naudokite plunksnų šaliką ar papuošalus, kuriais galėsite pakutenti ir paerzinti savo partnerį.

Pasitikėkite savimi

Galiausiai, nepamirškite mėgautis savimi. Atminkite, jei jaučiatės seksuali ir pasakiškai graži, jūs taip ir atrodysite... o pasitikėjimas – tai aukščiausio lygio seksualumas! Šypsokitės, palaikykite gražią laikyseną ir teigiamą požiūrį!

dykai.lt inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų