REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moterys yra dailiosios lyties atstovės, dažnai apibūdinamos kaip švelnios, trapios būtybės, tačiau pasitaiko atvejų, kada jos atlieka kraupius nusikaltimus ir žmogžudystes, apie kurias net vyrai nedrįstų pagalvoti. Pasaulio istorijoje netrūko moterų, kurios seksualiai išnaudojo vaikus, kankino savo atžalas ir sutuoktinius, galiausiai išvirdavo jų kūnus ir „pavaišindavo“ kitus šeimos narius.

Moterys yra dailiosios lyties atstovės, dažnai apibūdinamos kaip švelnios, trapios būtybės, tačiau pasitaiko atvejų, kada jos atlieka kraupius nusikaltimus ir žmogžudystes, apie kurias net vyrai nedrįstų pagalvoti. Pasaulio istorijoje netrūko moterų, kurios seksualiai išnaudojo vaikus, kankino savo atžalas ir sutuoktinius, galiausiai išvirdavo jų kūnus ir „pavaišindavo“ kitus šeimos narius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Belle Gunness, 40 žmogžudysčių

Belle Gunness (nuotr. skcentral.com) (nuotr. Gamintojo)Belle Gunness (nuotr. skcentral.com) (nuotr. Gamintojo)Belle Gunness kilusi iš Norvegijos, buvo serijinė žudikė. Moteris buvo psichiškai sveika, taip pat turėjo keturis vaikus. Ištekėjusi už pirmo vyro, atidarė konditerijos parduotuvę, tačiau verslas buvo nesėkmingas. Belle buvo materialistė: ji nunuodijo savo pirmą sutuoktinį ir jau kitą dieną po laidotuvių kreipėsi dėl gyvybės draudimo išmokos. Už gautus pinigus moteris nusipirko naują fermą. Panašiai ji elgėsi ir su kitais vyrais: ištekėdavo, po to mįslingai atsikratydavo jais. Taip pat nužudė savo vaikus, už kuriuos taip pat gavo pinigų. Buvo apskaičiuota, kad ji nužudė 40 žmonių per kelis dešimtmečius.

REKLAMA

Rosemary West, 10  žmogžudysčių

Rosemary West (nuotr. didtheydie.com) (nuotr. Gamintojo)Rosemary West (nuotr. didtheydie.com) (nuotr. Gamintojo)Rosemary West – britų serijinė žudikė, buvusi prostitutė, iki šių dienų – kalėjime. Moteris žudė vyrus, taip pat prievartavo jaunas mergaites. Jos sutuoktinis buvo rastas pakartas, ji viena iš tų žudikių, kurios nuteistos kalėti iki mirties. Ji vylėsi, kad jai bausmė bus „sušvelninta“ ir skirta tik 25-eriems metams, tačiau šiai moteriai teks pasenti ir numirti kalėjime.

REKLAMA
REKLAMA

Delphine Lalaurie, kankino vergus

Delphine Lalaurie (nuotr. tumblr.com) (nuotr. Gamintojo)Delphine Lalaurie (nuotr. tumblr.com) (nuotr. Gamintojo)Delphine Lalaurie laikoma viena žiauriausių pasaulio moterų, nes kankino vergus. Ji buvo negailestinga, be jokios priežasties vergus mušdavo ir mirtinai plakdavo. Tikslaus skaičiaus, kiek jų buvo nukankinta, nėra, tačiau istorijoje moteris paliko pėdsaką kaip viena negailestingiausių šeimininkių. Apkaltina tokiu elgesiu ir žmogžudystėmis, ji pabėgo ir slapstėsi Paryžiuje. Manoma, kad ten tikriausiai ir mirė.

Katherine Knight,  nužudė vyrą ir išvirė jo kūną dalimis

Katherine Knight (nuotr. smh.com.) (nuotr. Gamintojo)Katherine Knight (nuotr. smh.com.) (nuotr. Gamintojo)Katherine Knight – pirmoji Australijos moteris, kuri nuteista kalėti iki mirties. Ji pagarsėjo žiauriu elgesiu: nužudė vyrą, nulupo jo odą ir, vaikams matant, išvirė jo galvą bei sėdmenis. Tokį patiekalą pagardino bulvėmis, prieskoniais. Tiesa, prieš nužudydama sutuoktinį, ji jam pademonstravo juodus apatinius, taip pat pasimylėjo. Iki šiol moteris savo dienas leidžia kalėjime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Myra Hindley, 4 žmogžudystės

Myra Hindley (nuotr. dailymail.co.uk) (nuotr. Gamintojo)Myra Hindley (nuotr. dailymail.co.uk) (nuotr. Gamintojo)Moteris pasižymėjo tuo, kad filmuodavo kraupius įvykius, kuriuos atlikdavo pati. Vaizdo medžiagose užfiksuoti vaikų ar paauglių prievartavimas ir nužudymas. Tokį savo elgesį ji įvardijo kaip narkotikų poveikį. Būtent dėl jų ji atlikdavo minėtus nusikaltimus. Ji ne kartą kaltino savo sutuoktinį dėl to, kad jis vertė žmoną vartoti narkotikus, taip pat pozuoti pornografinėms nuotraukoms ar vaizdo medžiagai.  M. Hindley mirė nuo bronchų uždegimo.

REKLAMA

Ilse Koch, versdavo žmones prievartauti vienas kitą

Ilse Koch (nuotr. listverse.com) (nuotr. Gamintojo)Ilse Koch (nuotr. listverse.com) (nuotr. Gamintojo)Ilse gimusi Vokietijoje, žiauriai elgėsi su kankinių stovyklos nariais, kuriuos vertė vienas kitą prievartauti. Taip pat stovykloje, kurioje beveik nebūdavo durų, laikydavo nužudytų žmonių organus. Moteris savo gyvenimą užbaigė savižudybe.

Irma Greese, šaudydavo kalinius

Irma Greese (nuotr. tajchert.w.interia.pl) (nuotr. Gamintojo)Irma Greese (nuotr. tajchert.w.interia.pl) (nuotr. Gamintojo)Irma Gress – vokietė, pagarsėjusi kraupiu elgesiu su koncentracijos stovyklos kaliniais. Moteris dirbo prižiūrėtoja, kalinius  šaudydavo, pjudydavo šunimis ir mušdavo. Už tokį elgesį su žmonėmis Irma Greese buvo pakarta.

REKLAMA

Elisabeth Bathory, žudė paaugles

Elisabeth Bathory (nuotr. linksmas.net)) (nuotr. Gamintojo)Elisabeth Bathory (nuotr. linksmas.net)) (nuotr. Gamintojo)Elisabeth Bothory vadinama „kraujo karalienė“. Moteris kilusi iš vengrų kilmingos šeimos, tačiau pagarsėjo ne kilniais darbais, o žmogžudystėmis. Ji nesitepdavo rankų su vyriškos lyties atstovais, tačiau paaugles ir moteris ji kankindavo, daužydavo, seksualiai išnaudodavo ir nužudydavo. Pirmoji jos auka - kambarinė, kurios kraują Elisabeth tepėsi ant savo odos, tikėdama, kad tai padės jai nepasenti, išlikti gražiai.  Kaip savo dienas užbaigė ši žiauri moteris – nenustatyta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elena Ceausescu, nuslėpė apie AIDS

Elena Ceausescu (nuotr. istverse.files.wordpress.com) (nuotr. Gamintojo)Elena Ceausescu (nuotr. istverse.files.wordpress.com) (nuotr. Gamintojo)Elena  - Ministro pirmininko pavaduotoja, Sveikatos apsaugos darbuotoja nuslėpė informaciją apie AIDS egzistavimą, dėl šios ligos daugybė vaikų atsidūrė vaikų namuose.

Jiang Quing, trėmė žmonės

Jiang Quing (nuotr. spoki.lv) (nuotr. Gamintojo)Jiang Quing (nuotr. spoki.lv) (nuotr. Gamintojo)Jiang Quing – buvo viena iš Kinijos kultūrinės revoliucijos lyderių. Jos elgesio pasekmės buvo milijonų žmonių ištrėmimas ir visiškas žmonių teisių nepaisymas. Savo gyvenimą užbaigė pasikardama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų