REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų sunkaus svorio boksininkas Dereckas Chisora, kuriam gruodžio 11 dieną ringe teks suremti pirštines su Vladimiru Kličko, skirta 12 savaičių kalėjimo bausmė lygtinai nukeliant jos atlikimą dvejiems metams. Trečiadienį Londono teismas pripažino D. Chisorą kaltu dėl merginos sumušimo, rašo fightnews.com.

REKLAMA
REKLAMA

D. Chisora taip pat turės sumokėti 2322 eurų. Iš jų didžioji dalis bus skirta kaip kompensacija nukentėjusiąjai, o likusioji – teismo išlaidoms padengti. Boksininkui teks atidirbti 150 val. viešųjų darbų.

REKLAMA

Lygtinė bausmė dar nereiškia, kad nuteistasis iš tikrųjų sės į belangę ir negalės boksuotis su V. Kličko. Tik jeigu per artimiausius dvejus metus D. Chisora bus sulaukytas dėl panašaus nusikaltimo, tuomet turės atlikti jam skirtą bausmą – 3 mėnesius praleisti kalėjime.

Apie britų boksininko ir jo merginos konfliktą žinoma nedaug. Teigiama, kad D. Chisora pametė galvą, kai perskaitė telefone SMS žinutę, skirtą jo draugei nuo kito vyro. Sportininkas sviedė merginą ant lovos ir gerokai ją aptalžė.

Vokietijoje vyksiančioje dvikovoje ukrainietis V. Kličko gins pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulus pagal IBF ir WBO versijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų