REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkės Kristinos Orbakaitės sūnus lieka gyventi su tėvu Ruslanu Baisarovu. Tokį sprendimą Grozno teismas priėmė rugsėjo 15 dieną, skelbia "RIA Novosti".

REKLAMA
REKLAMA

Teismas taip pat atmetė Grozne gyvenančios vaiko senelės iš tėvo pusės Kasiratos Baisarovos ieškinį. Moteris norėjo, kad 11 metų anūko auklėjimas būtų patikėtas jai.

REKLAMA

Konfliktas dėl Denio Baisarovo globos prasidėjo po to, kai vaikas negrįžo iš Čečėnijos, kur kartu su tėvu, buvusiu Orbakaitės vyru, leido vasaros atostogas.

Vėliau paaiškėjo, kad Baisarovas prieštarauja Orbakaitės ir Pugačiovos norui išsiųsti berniuką mokytis į JAV. Tėvas pageidavo, kad Denis liktų Rusijoje iki pilnametystės ir kartu su juo leistų laiką, kai  mama bus gastrolėse.

Dėl to Baisarovas padavė ieškinį Grozno teismui. Jis pareikalavo, kad vaikas liktų gyventi su juo, aiškindamas, jog Orbakaitės aplinka, jai skiriamas žiniasklaidos dėmesys nėra palankus Deniui. Jis taip pat teigė neketinantis trukdyti motinai bendrauti su sūnumi. Kristina Orbakaitė savo ruožtu analogišką ieškinį padavė Maskvos Tverės teismui. Be to, ji reikalavo, kad Baisarovas pradėtų mokėti reguliarius alimentus berniuko išlaikymui. Bylos svarstymas turėtų įvykti rugsėjo 17 dieną.

Orbakaitės advokatai jau pareiškė, kad Grozno teismo sprendimą laiko neteisėtu ir ketina jį užginčyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų