REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvių kilmės dainininkė Kristina Orbakaitė planuoja kreiptis į JT ir ESBO organizacijas prašydama pagalbos sprendžiant tarp jos ir jos buvusio vyro Ruslano Baisarovo kilusį konfliktą dėl sūnaus priežiūros.

REKLAMA
REKLAMA

"Mes ruošiamės kreiptis į tarptautines institucijas, ginančias motinos ir vaiko teises - JT ir ESBO", - naujienų agentūrai "Interfax" pirmadienį, rugsėjo 7 dieną, sakė dainininkės advokatė Tatjana Akimceva.

REKLAMA

"Kristina Orbakaitė nori, kad būtų apgintos jos, kaip motinos, ir jos vaiko teisės, nes jai neleidžiama bendrauti su sūnumi, nors pagal įstatymą ji turi tokias teises", - sakė Akimceva.

Advokatė pridūrė, kad Orbakaitė ketina dalyvauti Grozno teismo posėdyje, kurio metu bus nagrinėjamas Baisarovo ieškinys dėl 11 metų Denio gyvenamosios vietos nustatymo.

Grozno rajoninis teismas pirmadienį pradėjo nagrinėti R.Baisarovo pareiškimą dėl jo ir Kristinos Orbakaitės sūnaus gyvenamosios vietos nustatymo. Kitas teismo posėdis numatytas rugsėjo 15 dieną, iki tol Denis gyvens su tėvu, kuris yra Čečėnijos respublikos Grozno rajono Prigorodnės kaimo gyventojas.

REKLAMA
REKLAMA

Analogišką ieškinį dėl sūnaus gyvenamosios vietos nustatymo Orbakaitė padavė Maskvos Tverės teismui.

Pirmadienį vykusio teismo metu Baisarovas pareikalavo peržiūrėti sprendimą dėl papildomų priemonių taikymo. Teismas jo reikalavimus patenkino ir nustatė, kad berniukas gyvens su tėvu, kol įsigalios Grozno teismo sprendimas.

Baisarovo prašymas buvo patenkintas atsižvelgiant į tai, kad Kristina Orbakaitė ir jos motina Ala Pugačiova išplatino informaciją, kad vyras pagrobė ir per prievartą laiko berniuką pas save. "Tai neatitinka realybės, nes Orbakaitė tiksliai žinojo vaiko buvimo vietą", - sakė vyro advokatas Aleksandras Dobrovinskis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Atsižvelgiant į tai, kad Kristina Orbakaitė ir Ala Pugačiova paviešino grynai šeimyninį reikalą dėl berniuko gyvenamosios vietos nustatymo, iškraipė faktus, siekė sukurti skandalą, mes paprašėme teismo imtis papildomų priemonių ir uždrausti K.Orbakaitei ir A.Pugačiovai vykdyti veiksmus dėl nepilnamečio Denio Baisarovo gyvenamosios vietos pakeitimo, - pažymėjo advokatas. - Paprašėme, kad vykstant teismo procesui, vaikas liktų, kur dabar yra",- pridūrė jis.


Daugiau informacijos apie šį konfliktą rasite čia:


Kristinos Orbakaitės sūnus rastas Maskvoje


Buvęs Kristinos Orbakaitės vyras pagrobė jųdviejų sūnų



Ruslanas Baisarovas. (Scanpix nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų