REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



Šarūnas Mažeika/BFL nuotrauka

Rūta Mikelkevičiūtė (35) – žurnalistė, jau 12 metų - LNK televizijos laidos „Nuo.. iki“ vedėja. Su bendramintėmis įkūrė „Mamų uniją“, teikiančią paramą vėžiu sergantiems vaikams.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras - Rolandas Remeikis (37). Pora augina įdukrą Dominyką. Pastaruoju metu žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad Rūta teismui padavė skyrybų prašymą.

REKLAMA

Mokykloje ji mokėsi gerai, tačiau nebuvo labai stropi. Tėvai turėjo problemų dėl jos karšto temperamento ir pomėgio krėsti išdaigas. Jos mama gydytoja, todėl norėjo, kad ir dukra turėtų šią specialybę. Rūta septynerius metus mokėsi muzikos mokykloje, baigė medicinos mokyklą ir ekonomikos studijas universitete. Gydytoja netapo, nes ji yra labai jautri ir jai gaila kiekvieno sergančio žmogaus.

Rūtai buvo dvidešimt penkeri, kai ji krūtyje užčiuopė žirnio dydžio augliuką. Po daugybės tyrimų paaiškėjo, kad auglys nepiktybinis ir jo nereikės operuoti. Žurnalistė sakiusi daktarui, kad jei kažkas blogai, tegul iš karto šalina krūtį, nes ji dar turi didelių gyvenimo planų. Deja, ją stebina tai, kad daugeliui vėžiu sergančių moterų krūtinė pasirodo esanti svarbesnė.

Rūta beprotiškai myli žmones ir jai patinka bendrauti, kurti, išmėginti vis kažką nauja. Moteris žavisi Editos Mildažytės darbais. Jai miela, kai žmonės, turėdami daug, duoda ir kitiems. Didžiausia moters svajonė - kad visi žmonės būtų laimingi, nes žodis "laimė" aprėpia viską. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų