REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuklačiovo kačių teatro gastrolės Lietuvoje

43 katinėliai ir šunelis – tai Kuklačiovo kačių teatro artistai aplankysiantys Vilnių, Klaipėdą, Šiaulius, Panevėžį ir Kauną su spektakliu „Mano mylimos katytės“ kovo 31 – babandžio 5 dienomis.

REKLAMA
REKLAMA

Jurijaus Kuklačiovo kačių teatro gastrolės – tai neįtikėtini akrobatiniai ir žongliravimo triukai vaikams ir jų tėveliams. Jaunieji žiūrovai galės susitikti su katėmis- akrobatėmis ir katinais – ekvilibristais. Spektaklis „Mano mylimos katytės“, tai ne tik katinėlių triukai, bet ir graži aktorių vaidyba ir linksmas siužetas.

REKLAMA

1990 metais Jurijus Kuklačiovas atidarė pirmąjį pasaulyje privatų kačių teatrą. Čia puikiai sutaria ir režisieriai, ir artistai, ir baletmeisteriai, ir asistentai ir, žinoma, šuniukai ir kačiukai, kurių trupėje jau daugiau nei 120. Kačių teatre, kartu su Jurijum, dirba jo vyresnysis sūnus Dimitrijus, kuris turi savo solinius spektaklius, bei jaunesnieji Ekaterina ir Vladimiras.

Teatras neatsisako gastrolių, jie yra pabuvoję įvairiuose pasaulio kampeliuose: Japonijoje, Prancūzijoje, taipogi kitose Europos šalyse bei nesuskaičiuojamoje daugumoje Rusijos miestų. Dalyvauja tarptautiniuose konkursuose, kuriuose skina laurus. Vienas iš svarbiausių gautų apdovanojimų – Paryžiuje iškovota auksinė taurė ir vardas - „Originaliausias pasaulio teatras“. Teatras taip pat plečia savo veiklą - šiuo metu turi veikiančius filialus Niujorke bei Brodvėjuje.

REKLAMA
REKLAMA

Kačių teatro artistės - katės pasižymi ne tik teatro scenoje, jas galima pamatyti reklamose – „Kitekat“ reklamoje filmavosi katinas Borisas, o filme „Meistras ir Margarita“ (rež. V.Bortko) katino Begemoto vaidmenį atliko juodasis teatro artistas – katinas Bartas.

Vienintelis pasaulyje kačių teatras kviečia visus į savo pasirodymus. Pasirodymai vyks:

Kovo 31 d., Klaipėda, Žvejų rūmai;

Balandžio 2 d., Šiauliai, Šiaulių arena;

Balandžio 3 d., Panevežys, Panevežio arena;

Balandžio 4 d., Vilnius, Siemens arena;

Balandžio 5 d., Kaunas, Sporto halė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų