REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio spaudoje mirga Lietuvoje koncertuosiančio džiazo atlikėjo Chriso Botti pavardė. Prieš savaitę Bostone vykusiame koncerte daugiausiai albumų pasaulyje parduodantis trimitininkas duetu sugrojo su legendinės roko grupės „Aerosmith“ vokalistu Stevenu Tyleriu. Netradicinės klasikinio roko dainų interpretacijos sužavėjo ne tik publiką ir muzikos kritikus bet ir pačius „Aerosmith“ narius.

REKLAMA
REKLAMA

Bostono Filharmonijoje vykusiame koncerte Chrisas Botti kartu su „Aerosmith“ vokalistu atliko tarptautiniais hitais tapusias roko grupės balades „Cryin“ ir „Smile“. „Iki pažinties su Chrisu niekuomet negalvojau, kad mūsų dainos gali būti atliekamos džiazo stiliumi. Ką gali žinoti, galbūt kada nors panašiai perdarysime ir trankesnius savo gabalus“, - po koncerto JAV spaudai teigė „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris.

REKLAMA

Kartu su Chrisu Botti renginyje grojo ir geras trimitininko draugas Stingas, „Grammy“ nominuotas vokalistas Johnas Meyeris, kylanti pop scenos atlikėja  Katharine McPhee ir kiti. Koncerto įrašas bus platinamas specialiame DVD „Chris Botti Live in Boston“.

Chris Botti yra vienas populiariausių džiazo trimitininkų pasaulyje. Per savo karjerą jis dirbo su tokiomis žvaigždėmis kaip Lietuvoje koncertavęs Andrea Bocelli, Frankas Sinatra, Stingas, Rodas Stewartas ar Diana Krall. Neseniai muzikanto pasiekimams įamžinti prie vieno garsiausių JAV džiazo klubų „Jazz Lab“ buvo atidengta speciali memorialinė žvaigždė.

Spalio 4 dieną Vilniuje vyksiančiame vieninteliame Chriso Botti koncerte bus pristatytas naujausias atlikėjo dainų rinkinys „Italia“. Pietietiškos romantikos įkvėptas albumas žavi skoningai jungiamomis džiazo, pop, operos melodijomis. Jas papildo meistriškai trimitu atliekamos Ennio Morricone ar Giacomo Puccini interpretacijos. Kritikų ir melomanų gerai įvertinta „Italia“ pelnė vieno geriausių 2008-ųjų pop/jazz albumo vardą. Bilietus į Chris Botti koncertą galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų