REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno-Kėdainių apygarda Nr. 65



Svarbiausi darbai, kuriuos nuveiksiu, tapęs Seimo nariu:

Pagrindinis tikslas – patobulinti valstybės valdymą. Didelę dalį savivaldybių funkcijų reikia perduoti seniūnijoms. Seniūnai būtų renkami tiesiogiai.

REKLAMA
REKLAMA

Sieksiu skatinti verslumą. Naujai įsikūrusios įmonės bent vienerius metus turėtų būti atleistos nuo nekilnojamojo turto, žemės mokesčių, perpus mažiau mokėti pelno mokesčio. Į verslo plėtrą pelną investavusios įmonės privalo būti atleidžiamos nuo pastarojo mokesčio. Valstybės nustatytose prioritetinėse srityse dirbančioms įmonėms, valstybė turi rasti galimybę laiduoti banko paskolą ir padengti dalį palūkanų naudojamų verslo plėtrai.

REKLAMA

Iš kur žinau Jūsų problemas?

Apie Jūsų bėdas daugiausiai sužinojau dirbdamas seniūnijoje, miesto taryboje, apskrities administracijoje. O ką reiškia jauniems verslininkams mokesčių našta, patyriau savo kailiu. Pats turiu įmonę, savo verslą turi mano draugai, pažįstami. Todėl puikiai žinau, su kokiomis problemomis susiduria verslininkai. 

Kokios mano savybės įrodo, kad galiu tai nuveikti?

Baigiau administravimo studijas ir aštuonerius metus dirbau viešajame sektoriuje. Per šį laiką susipažinau su daugybe žmonių ir sužinojau jų rūpesčius. Esu įsigilinęs į Jūsų problemas ir žinau, kaip jas spręsti. Esu jaunas ir tai mane skatina neužsisėdėti. 

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl  verta balsuoti būtent už mane?

Bendrauti su žmonėms – man malonumas. Esu pasirengęs išklausyti kiekvieno klausimus ir surasti į juos atsakymus. Sieksiu padaryti tai, kas vėliau itin palengvintų žmonių buitį – praplėsti seniūnijų galias, kad žmonėms nereikėtų klaidžioti aukštesnės pakopos institucijų koridoriais. Sieksiu, kad verslas būtų plėtojamas skaidriai ir tikrintojų nereikėtų laukti su baime.

Šeima

Neseniai vedžiau. Turiu mylimą žmoną Aušrą ir dukrelę Augustiną. Labai mėgstame keliauti ir lankyti draugus.

Mano gyvenimo moto

Gyvenimas eina ratu, niekada nežinai, su kuo ir kur vėl susitiksi, todėl negali elgtis taip, kad vėliau gailėtumeisi.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų