2016-ieji

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2016-ieji“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2016-ieji“.

8 karščiausios makiažo tendencijos

Natūralus makiažas oficialiai skelbia savo populiarumo pabaigą. Prasideda ryškių lūpų, elektrinės žydros spalvos šešėlių, blizgučių ir dirbtinių blakstienų era.  Jūsų dėmesiui – aštuonios ryškiausios makiažo tendencijos. Raudonos lūpos. Dar niekuomet makiažo meistrai nebuvo tokie vieningi dėl šios tendencijos. Klasikinis raudonas lūpdažis karaliauja daugumos dizainerių kolekcijų pristatymuose ir yra ypač mėgiamas visų stileivų. Žydri akių šešėliai.
2017-03-26

2016-ieji: kodėl šie metai – tarsi prakeikti?

Istorijoje būna momentų, kai laikas atrodo tarsi suspaustas ir tiek šokiruojančių bei svarbių įvykių vyksta greta, kad jų faktiškai nespėjame sekti, „Foreign Policy“ rašo Davidas A. Bellas. Leninui priskiriama frazė „yra dešimtmečiai kai nieko nevyksta, ir yra savaitės per kurias prabėga dešimtmečiai“. Dar anksčiau prieš jį prancūzų rašytojas Francois Chateaubriandas pastebėjo, kad per ketvirtį prancūzų revoliucijos ir Napoleono režimo amžiaus prabėgo daug šimtmečių.
2016-07-30

2016-uosius siūloma skelbti Vietos bendruomenių metais

2016-uosius siūloma skelbti Vietos bendruomenių metais. Tokį nutarimo projektą Seimo posėdžių sekretoriate įregistravo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnė Irena Šiaulienė. Pasak projekto, Seimas taip siektų stiprinti vietos savivaldą kaip pilietinės visuomenės formavimo pamatą, įvertintų vietos bendruomenių pilietiškumą ir veiklumą kaip svarbiausią prielaidą vietos ekonominei, socialinei ir kultūrinei plėtrai.
Aktualijos 2014-11-22
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų