Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dienai jūs.suMUILIUKU reik plauti,va.šepetuku .arba skalbti
Virėja, kurį plauna mėsą
Virėja, kurį plauna mėsą
Nereikia nuplauti ir palikti šaldytuve, nes taip greičiau mėsa surūgsta.
Tačiau plauti šaltu vandeniu visada reikia, nes skerdiena yra ne plaunama iki atkeliauja į pardavimą, ir patys turbūt puikiai suprantat kaip iš paukščio ar gyvūno bėgioju šio lauke ji virsta paukštiena, kiauliena, aviena... Kiaulių ar galvijų skerdiena vežama fūrose-šaldikliuose sukabinta ant kablių be jokių įpakavimų, nešama per lauką atvirose dėžės, kraunama iš vienos į kitą PC šaldymo kambariuose, kur darbuotojai vaikšto su batais...Nesakau, kad jie pažeidžia higienos normas, tiesiog tokios yra normos.
Ar dar kas vis dar nori namuose gaminti ir valgyti neplautą mėsa?
P. S. Mėsoje esantys „vitaminai“ tirpsta vandenyje, tai trumpai pamirkę galit jų lengvai atsikratyti.
Kas dirba mėsos kombinatas,šią situaciją puikiai žino.
..


Kas neaišku?Jėgų mėsa uždaryta vakuminiu būdu plast.inde,tai nereikia,bet jeigu turguje padėta ant kokio neuzdengto padėklo,tai reikia.
:-D :-D :-D ........išprotėjo zmnes nuo tu visu žiniasklaidos skelbiamų nesąmonių.....Aiškina,kad tvora yra akordeonas ir pan...Ir pabandyk papriestaraut,žinai kas tau bus
Niekad neplaunu ir jokių bėdų
Nustokit rašyt pievas.
Geriau prieš kepimą vištieną pamerkti į degtinę o geriau į brendį.
Viščiuką pirktą parduotuvėje nuplaunu po bėgančiu vandeniu ir kelioms valandoms pamerkiu į vandenį su obuolių actu. Po to marinuoju. Niekada nesirgau.
@Stasė Tai actas ir yra marinatas.Tai du kart marinuojat?
Čia norima pabrėžti jeigu vištiena yra užkrėsta salmonelioze.O kaip su kiaušiniais?Jie taip pat gali būti užsikrėtę salmonelioze.Juk ne vienas atvejis yra kai susergama salmonelioze..Jeigu perku vištieną iš prekybos centro laikausi

REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų