• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nežinau ar iš prigimties, ar tiesiog išmokau, bet esu kaupikė. Man patinka savo atsargų spintelėje turėti visko daug. Ir to, ir to. Yra tokių produktų, kurie niekada nesibaigia, tik vieni keičia kitus. Atsargų spintelėje visada rasiu miltų, kruopų, druskos, cukraus, konservuotų daržovių bei tuno. Todėl šiandien dar paruošiau puikias, sočias ir skanias sluoksniuotas salotas su tunu. Jos gali išgelbėti, kai užsuka netikėti svečiai ar reikia ką nors greito apsiruošti užkąsti. Salotas aš sluoksniavau žiede ir taip pateikiau puošniau, bet žinoma galima jas ruošti tiesiog stikliniame inde, kur taip pat matysis visi sluoksniai“, –  rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Nežinau ar iš prigimties, ar tiesiog išmokau, bet esu kaupikė. Man patinka savo atsargų spintelėje turėti visko daug. Ir to, ir to. Yra tokių produktų, kurie niekada nesibaigia, tik vieni keičia kitus. Atsargų spintelėje visada rasiu miltų, kruopų, druskos, cukraus, konservuotų daržovių bei tuno. Todėl šiandien dar paruošiau puikias, sočias ir skanias sluoksniuotas salotas su tunu. Jos gali išgelbėti, kai užsuka netikėti svečiai ar reikia ką nors greito apsiruošti užkąsti. Salotas aš sluoksniavau žiede ir taip pateikiau puošniau, bet žinoma galima jas ruošti tiesiog stikliniame inde, kur taip pat matysis visi sluoksniai“, –  rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Ingredientai: 4 virti kiaušiniai; 70 g fermentinio sūrio; 1 raudonas svogūnas; 1 indelis tuno aliejuje; 4 v. š. majonezo. Pundelis krapų.

REKLAMA
REKLAMA

Mišrainės receptas

Kiaušinius nulupame. Atskiriame baltymus nuo trynių. Sutarkuojame baltymus, trynius, sūrį. Svogūną nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais.

Mišrainę sluoksniuojame: klojame baltymus, ant viršaus dedame tuną, pabarstome smulkintu svogūnu, patepame majonezu, pabarstome tarkuotu sūriu, ant viršaus užberiame trynius ir smulkintus krapus.  

Ta Velykų karalienė tai seniausiai žinoma "Mimoza" tik trūksta morkų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų