REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų vištienos kepenėlių
- 60 mililitrų grietinėlės (38%)
- 60 mililitrų brendžio
- šiek tiek druskos
- 120 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, įdėti į keptuvę 20 g sviesto ir kepti apie 3 minutes. Po to sudėti vištienos kepenėles ir pakepinti jas 7-9 min. ant vidutinės ugnies. Pridėti šviežių čiobrelių, supilti brendį ir kepti dar keletą minučių nuolat pamaišant.
Sudėti pakeptus svogūnus su česnakais, kepenėles, šaltą sviestą, grietinėlę ir druską su pipirais į blenderį ir išmaišyti iki vientisos masės.
Paruoštą masę sudėti į formeles (galima užpilti tirpintu sviestu). Uždenkti vištienos paštetą lipnia plėvele ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Patiekti vištienos paštetą su brendžiu ir juoda duona. Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų vištienos kepenėlių
- 60 mililitrų grietinėlės (38%)
- 60 mililitrų brendžio
- šiek tiek druskos
- 120 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, įdėti į keptuvę 20 g sviesto ir kepti apie 3 minutes. Po to sudėti vištienos kepenėles ir pakepinti jas 7-9 min. ant vidutinės ugnies. Pridėti šviežių čiobrelių, supilti brendį ir kepti dar keletą minučių nuolat pamaišant.
Sudėti pakeptus svogūnus su česnakais, kepenėles, šaltą sviestą, grietinėlę ir druską su pipirais į blenderį ir išmaišyti iki vientisos masės.
Paruoštą masę sudėti į formeles (galima užpilti tirpintu sviestu). Uždenkti vištienos paštetą lipnia plėvele ir padėti į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Patiekti vištienos paštetą su brendžiu ir juoda duona. Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą