REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų veršienos
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 200 gramų grietinėlės
- 300 gramų raudonikių (ar pievagrybiai)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite ir papipirinkite.
Svogūną ir grybus supjaustykite.
Miltus pakepinkite svieste.
Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje ir išgriebkite.
Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais.
Po 10 min. supilkite vyną, grietinelę, miltus ir truputį patroškinkite.
Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkite.
Tiekite su virtomis bulvėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 600 gramų veršienos
- 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 200 gramų grietinėlės
- 300 gramų raudonikių (ar pievagrybiai)
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pasūdykite ir papipirinkite.
Svogūną ir grybus supjaustykite.
Miltus pakepinkite svieste.
Veršieną paskrudinkite karštame aliejuje ir išgriebkite.
Tame pačiame aliejuje pačirškinkite svogūnus su grybais.
Po 10 min. supilkite vyną, grietinelę, miltus ir truputį patroškinkite.
Tada suberkite mėsą, kepimo skystį ir dar kartą užvirinkite.
Tiekite su virtomis bulvėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą