• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kelmučių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 0.5 čili pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes.
    Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami.
    Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
    Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami.
    Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kelmučių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 0.5 čili pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes.
    Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami.
    Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
    Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami.
    Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų