• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kopūstų ( (išskirstytas žiedynais) kalafioras)
  • 100 gramų lašinių ( (švieži ar rūkyti))
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinis)
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek druskos (d)
  • šiek tiek sviesto (arba aliejus)
  • šiek tiek žalumynų (laiškiniai česnakai, svogūno laiškai, krapai )
  • Padažui:
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek miltai
  • šiek tiek pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kopūstų ( (išskirstytas žiedynais) kalafioras)
  • 100 gramų lašinių ( (švieži ar rūkyti))
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinis)
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek druskos (d)
  • šiek tiek sviesto (arba aliejus)
  • šiek tiek žalumynų (laiškiniai česnakai, svogūno laiškai, krapai )
  • Padažui:
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek miltai
  • šiek tiek pieno

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalafiorus(šviežius ar marinuotus,aš dariau iš marinuotų) nupilti, nuvarvinti.
  2. Lašinukus smulkinti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką, pabaigoje suberti kalafiorus(išskirstytus žiedynus), berti pipirus, druską, prieskonius ir apkepti iki rusvumo. Pridėti sviesto. Barstyti smulkintais svogūnų laiškais, krapais.
  3. Pabaigoje barstyti trupučiu miltų,dėti šaukštą grietinės ir pieno iki norimos konsistencijos.Valgyti su bulvėmis ir raugintais agurkėliais.


    Kalafiorus marinuoju rudenį.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų