REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- šiek tiek mairūnų
- 2 vienetai morkų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 3 vienetai rozmarino (šakelės)
- 2 vienetai svogūnų
- 600 gramų triušienos
- 400 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- šiek tiek mairūnų
- 2 vienetai morkų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 3 vienetai rozmarino (šakelės)
- 2 vienetai svogūnų
- 600 gramų triušienos
- 400 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą