• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai kisieliaus (sausas (raudonų vaisių))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės 3 šaukštų miltų.


    Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, aliejų sumaišyti su vandeniu, supilti į kiaušinių ir cukraus masę, dėti miltus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir padalinti į tris dalis. Į pirmąją sudedame kakavą, į antrąją kisielių, o į trečiąją tris šaukštus miltų. Į skardą pirmiausia dedame kakavos tešlą, ant viršaus miltų tešlą ir kisieliaus tešlą. Kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Baigus kepti galima užbarstyti cukraus pudros.

    SKANAUS

Autorius: JOVITA

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai kisieliaus (sausas (raudonų vaisių))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dar reikės 3 šaukštų miltų.


    Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, aliejų sumaišyti su vandeniu, supilti į kiaušinių ir cukraus masę, dėti miltus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir padalinti į tris dalis. Į pirmąją sudedame kakavą, į antrąją kisielių, o į trečiąją tris šaukštus miltų. Į skardą pirmiausia dedame kakavos tešlą, ant viršaus miltų tešlą ir kisieliaus tešlą. Kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Baigus kepti galima užbarstyti cukraus pudros.

    SKANAUS

Autorius: JOVITA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų