REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 350 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2.5 valgomojo šaukšto aliejaus
- 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite pieną.
Visus sausus ingredientus supilkite į dubenį, tuomet supilkite aliejų ir viską išmaišykite.
Maišant palengva supilkite karštą pieną ir dar 6-7 minutes pamaišykite.
Tuomet tešlą išimkite ant miltai pabarstyto stalo ir šiek paminkykite.
Tešlą padalinkite į maždaug 15 lygių gabalėlių ir iš kiekvieno jų iškočiokite ploną blyną.
Dėkite blyną į labai karštą sausą keptuvę ir kiekvieną blyno pusę kepkite po maždaug 30 sekundžių.
Šias minkštas ir labai skanias tortilijas galite įdaryti savo mėgstamu įdaru ir mėgautis nuostabiu patiekalu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 350 gramų kvietinių miltų
- 200 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2.5 valgomojo šaukšto aliejaus
- 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užvirinkite pieną.
Visus sausus ingredientus supilkite į dubenį, tuomet supilkite aliejų ir viską išmaišykite.
Maišant palengva supilkite karštą pieną ir dar 6-7 minutes pamaišykite.
Tuomet tešlą išimkite ant miltai pabarstyto stalo ir šiek paminkykite.
Tešlą padalinkite į maždaug 15 lygių gabalėlių ir iš kiekvieno jų iškočiokite ploną blyną.
Dėkite blyną į labai karštą sausą keptuvę ir kiekvieną blyno pusę kepkite po maždaug 30 sekundžių.
Šias minkštas ir labai skanias tortilijas galite įdaryti savo mėgstamu įdaru ir mėgautis nuostabiu patiekalu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą