• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 800 gramų kiaulienos galvų
  • 30 gramų taukų (riebalų)
  • 1 litras raugintų kopūstų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyta nuplauta ir sukapota kiaulės galva dedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir šutinama su prieskoniais, pasūdoma. Rauginti kopūstai nuplaunami šaltu vandeniu ir sudedami į indą su mėsa kartu su supjaustytais riebaluose pakepintais svogūnais bei tarkuota morka. Šutinama, kol suminkštės. Tiekiama pusdubenyje. Prie jų tinka karštos virtos bulvės.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų